Bilgisayar Alamıyorum :(

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Öncelikle Ben 2005 Doğumluyum Ama Aralık 24 olduğu için hala 14 yaşındayım , ben ilk bilgisayarımı 7 yaşımda aldım o bilgisayar ile yaklaşık 2 sene idare ettim ardından bozuldu ve babam onu attı işte ben bu şekilde 1-2 pc daha kullandım ama hiçbiri ile adam gibi oyun oynamadım zaten oynayamazdım çünkü kaldırmıyorlardı benbu sene bilgisayar alıcaktım çünkü borçlarımızı ödemek için kredi çekicektik o paranın belli miktarı benimdi tabii ki liseye geçiyorum telefonda lazım bana ailem hem PC hem telefon alıcaklarını söylemişlerdi dün akşam oturduk konuştuk ve sadece telefon almaya karar verdik çünkü alıncak bir sürü şey var daha o nedenle sadece telefon almaya karar verdim ben uzun süredir aileme ısrar ediyorum bilgisayarı alın lütfen alın falan çünkü çoğu arkadaşımın var benim bizden önce teyzemlerin kullandığı 11 senelik bir laptopum var ve hiç bişi oynanmıyor ben işte 7 senedir pc istiyorum tamam alamıycaz ve ısrar etmiycem aileme bu konuda çünkü önceden ısrar ettiğimde çok üzüldüklerini fark ettim kendim çalışıp alıcam bir şekilde yapıcak bir şey yok size içimi dökmek istedim okuduysanız ne mutlu ve benle yaşıt ve benden küçükler varsa AİLENİZİN DURUMU YETMİYORSA ISRAR ETMEYİN çünkü ısrar edince durumları düzelmiyor sadece onları üzüyorsunuz evet sizde üzülüyor olabilirsiniz ama ailenizin kafasına taktığı kim bilir daha neler var o yüzden coronadan sonra internet kafeden DEWAMKEEE

Öncelikle Ben 2005 Doğumluyum Ama Aralık 24 olduğu için hala 14 yaşındayım , ben ilk bilgisayarımı 7 yaşımda aldım o bilgisayar ile yaklaşık 2 sene idare ettim ardından bozuldu ve babam onu attı işte ben bu şekilde 1-2 PC daha kullandım ama hiçbiri ile adam gibi oyun oynamadım zaten oynayamazdım çünkü kaldırmıyorlardı benbu sene bilgisayar alıcaktım çünkü borçlarımızı ödemek için kredi çekicektik o paranın belli miktarı benimdi tabii ki liseye geçiyorum telefonda lazım bana ailem hem PC hem telefon alıcaklarını söylemişlerdi dün akşam oturduk konuştuk ve sadece telefon almaya karar verdik çünkü alıncak bir sürü şey var daha o nedenle sadece telefon almaya karar verdim ben uzun süredir aileme ısrar ediyorum bilgisayarı alın lütfen alın falan çünkü çoğu arkadaşımın var benim bizden önce teyzemlerin kullandığı 11 senelik bir laptopum var ve hiç bişi oynanmıyor ben işte 7 senedir PC istiyorum tamam alamıycaz ve ısrar etmiycem aileme bu konuda çünkü önceden ısrar ettiğimde çok üzüldüklerini fark ettim kendim çalışıp alıcam bir şekilde yapıcak bir şey yok size içimi dökmek istedim okuduysanız ne mutlu ve benle yaşıt ve benden küçükler varsa AİLENİZİN DURUMU YETMİYORSA ISRAR ETMEYİN çünkü ısrar edince durumları düzelmiyor sadece onları üzüyorsunuz evet sizde üzülüyor olabilirsiniz ama ailenizin kafasına taktığı kim bilir daha neler var o yüzden coronadan sonra internet kafeden DEWAMKEEE
Senin adına üzüldüm dostum :(

Ya şimdi aklıma takıldı yaa
Aylık gelirimiz 6000tl 1800 ü kredi ye gidiyor
4200 bize kalıyor. Ailem zorlanirmi bana pc almakta taksitle ? Pc nin monitörü herşeyi 7800-8000 tutuyor.
Bu arada inşallah çekilişten vs. sana bilgisayar çıkar Amin.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
4200 bize kalıyor. Ailem zorlanirmi bana PC almakta taksitle ? PC nin monitörü herşeyi 7800-8000 tutuyor.
bilmiyorum ki kanka onu daha iyi anlayan birine sorman lazım ben o kadar anlamam

ısrar ettiğimde çok üzüldüklerini fark ettim kendim çalışıp alıcam bir şekilde yapıcak bir şey yok size içimi dökmek istedim okuduysanız ne mutlu ve benle yaşıt ve benden küçükler varsa AİLENİZİN DURUMU YETMİYORSA ISRAR ETMEYİN çünkü ısrar edince durumları düzelmiyor sadece onları üzüyorsunuz evet sizde üzülüyor olabilirsiniz ama ailenizin kafasına taktığı kim bilir daha neler var

Herkes bu şekilde düşünmez anında isyan eder. Seni bu düşüncen için ayrıca tebrik ediyorum kardeşim. Allah gönlüne göre versin tez zamanda hayalini kurduğun bilgisayara ulaşırsın inşallah

Herkes bu şekilde düşünmez anında isyan eder. Seni bu düşüncen için ayrıca tebrik ediyorum kardeşim. Allah gönlüne göre versin tez zamanda hayalini kurduğun bilgisayara ulaşırsın inşallah
teşekkür ederim :)

bak benim yaşım senin yaşından çok çok fazla
benim ilk bilgisayarım üniversite okurken oldu. Evet şaka değil. Hatta 2 miydi 3. sınıf mıydı hatırlayamadım. Mecbur kalmıştım diyebilirim. Okul bitti askerlik iş derken bir şekilde hayata atıldım. Şimdi imzamda bulunan sisteme sahibim ama günde 1-2 saat "o da belki" başında oyun vs oynamak için durabiliyorum. İşten eve gidince bilgisayar yerine çocuğum ile vakit geçirmek daha eğlenceli geliyor.
Tabi şimdi sen ile benim durumum çok farklı ama düşüncelerini gerçekten çok beğendim. Aferin sana. Ailen adına ben gurur duydum ve duygulandım.

bak benim yaşım senin yaşından çok çok fazla
benim ilk bilgisayarım üniversite okurken oldu. Evet şaka değil. Hatta 2 miydi 3. sınıf mıydı hatırlayamadım. Mecbur kalmıştım diyebilirim. Okul bitti askerlik iş derken bir şekilde hayata atıldım. Şimdi imzamda bulunan sisteme sahibim ama günde 1-2 saat "o da belki" başında oyun vs oynamak için durabiliyorum. İşten eve gidince bilgisayar yerine çocuğum ile vakit geçirmek daha eğlenceli geliyor.
Tabi şimdi sen ile benim durumum çok farklı ama düşüncelerini gerçekten çok beğendim. Aferin sana. Ailen adına ben gurur duydum ve duygulandım.
teşekkür ederim :)

Kardeşim bence yazın git işe gir. Parayla da git pc al. Kendi kazandığın para olduğu için ailen sana karışamaz.

4200 bize kalıyor. Ailem zorlanirmi bana PC almakta taksitle ? PC nin monitörü herşeyi 7800-8000 tutuyor.
Selam ailene şu sıralar bence kredi taksiti bitene kadar bir şey aldırma bence seni kibar bir şekilde reddedicekler onun yerine annen veye babana şu teklifi sunabilirisin yarısını ben toplayayım yarısını sen ayrıca 6000 tl ye alabileceğin bir bilgisayar performansını 4000 tl yede bulabilirsin

bak canım o iş sizin düşündüğünüz gibi değil .6000 gelir var 1800 krediye gidiyor 4200 size kalıyor muş.bunun elektrik su doğalgaz faturası var mutfak ihtiyaçlarınız var giyim ihtiyacınız var her ay almasanız bile ara sıra parça parça alınır.kiradaysanız bunun kirası var .sitedeyseniz aidatı var .arabanız varsa bunun vergisi var.baban esnafsa vergileri var var babam var yani kısaca biraz yaşın ilerlesin anlarsın

Geri