RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Öncelikle Ben 2005 Doğumluyum Ama Aralık 24 olduğu için hala 14 yaşındayım , ben ilk bilgisayarımı 7 yaşımda aldım o bilgisayar ile yaklaşık 2 sene idare ettim ardından bozuldu ve babam onu attı işte ben bu şekilde 1-2 pc daha kullandım ama hiçbiri ile adam gibi oyun oynamadım zaten oynayamazdım çünkü kaldırmıyorlardı benbu sene bilgisayar alıcaktım çünkü borçlarımızı ödemek için kredi çekicektik o paranın belli miktarı benimdi tabii ki liseye geçiyorum telefonda lazım bana ailem hem PC hem telefon alıcaklarını söylemişlerdi dün akşam oturduk konuştuk ve sadece telefon almaya karar verdik çünkü alıncak bir sürü şey var daha o nedenle sadece telefon almaya karar verdim ben uzun süredir aileme ısrar ediyorum bilgisayarı alın lütfen alın falan çünkü çoğu arkadaşımın var benim bizden önce teyzemlerin kullandığı 11 senelik bir laptopum var ve hiç bişi oynanmıyor ben işte 7 senedir pc istiyorum tamam alamıycaz ve ısrar etmiycem aileme bu konuda çünkü önceden ısrar ettiğimde çok üzüldüklerini fark ettim kendim çalışıp alıcam bir şekilde yapıcak bir şey yok size içimi dökmek istedim okuduysanız ne mutlu ve benle yaşıt ve benden küçükler varsa AİLENİZİN DURUMU YETMİYORSA ISRAR ETMEYİN çünkü ısrar edince durumları düzelmiyor sadece onları üzüyorsunuz evet sizde üzülüyor olabilirsiniz ama ailenizin kafasına taktığı kim bilir daha neler var o yüzden coronadan sonra internet kafeden DEWAMKEEE