cabbarkarali33
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Normal şekilde oyun oynarken 10 saniye boyunca kettleden çıkan bir ses gibi bir fan sesi yükseldi sonra kesildi sebebi ne olabilir ?
hocam bilgisayarı hazır olarak 1 yıl önce aldım tamkablo çarpma ihtimali var mı , fanlar ne zaman alındı
bundan sonra daha oldu mu bir kerelik bir sorun olmuş olabilirhocam bilgisayarı hazır olarak 1 yıl önce aldım tam
şuana kadar olmadı hocam fakat kulaklığımın sağ tarafında bir cızırtı sesi var aynı ses bilgisayarın arkasına kulağımı yaklaştırıncada geliyorbundan sonra daha oldu mu bir kerelik bir sorun olmuş olabilir
bilgisayarın arkasından cızırtı sesi geliyorsa psu veya egsoz fanı olabilir hiç fan bakımı yaptınız mı senede bir fan yağları değişmelişuana kadar olmadı hocam fakat kulaklığımın sağ tarafında bir cızırtı sesi var aynı ses bilgisayarın arkasına kulağımı yaklaştırıncada geliyor
Bilgisayarın arkasından olduğunu emin misiniz? Ve birde bahsettiğiniz 2. Ses coil whine sesişuana kadar olmadı hocam fakat kulaklığımın sağ tarafında bir cızırtı sesi var aynı ses bilgisayarın arkasına kulağımı yaklaştırıncada geliyor
hayır hiç bişey yapmadım 1 yıldırbilgisayarın arkasından cızırtı sesi geliyorsa psu veya egsoz fanı olabilir hiç fan bakımı yaptınız mı senede bir fan yağları değişmeli
yok arkasından değil fan sesi direk öndeki fanlardan geldi sanıyorsam ve coil whine zararlımı hocamBilgisayarın arkasından olduğunu emin misiniz? Ve birde bahsettiğiniz 2. Ses coil whine sesi
İçinden elektrik geçen aklına gelebilecek herşeyde coil whine olabilir. Oynadığın oyunda o anda fazla veri işlenmiş olabilir. Mesela meydana gelen patlamalar, efektler gibi. Coil whine varsa da korkmana gerek yok. Fanlar da zaten çalışma hızını otomatik ayarlıyor. Ekstra olarak yaz gününde olduğumuz için zaten daha çok ısınıyor.hayır hiç bişey yapmadım 1 yıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok arkasından değil fan sesi direk öndeki fanlardan geldi sanıyorsam ve coil whine zararlımı hocam
teşekkür ederimİçinden elektrik geçen aklına gelebilecek herşeyde coil whine olabilir. Oynadığın oyunda o anda fazla veri işlenmiş olabilir. Mesela meydana gelen patlamalar, efektler gibi. Coil whine varsa da korkmana gerek yok. Fanlar da zaten çalışma hızını otomatik ayarlıyor. Ekstra olarak yaz gününde olduğumuz için zaten daha çok ısınıyor.