hocam masa güzel ama çok sallanıyo mu biliyor musunuz![]()
Flinder Beyaz Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Ofis Masası 60 X 140 CM Yemek Masası, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları
Beyaz Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Ofis Masası 60 X 140 CM Yemek Masası, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Arkadaşa geçen bunu almıştık. Baya beğendim güzel bir masaymış. Sizin bütçenizin çok çok altın da ama belki piyasayı bilmiyorsunuzdur diye attım. 60x140 cm uzunluğa sahip, belli bir ölçü belirtmediğiniz için size uyar mı uymaz mı orasını da bilemedim.
Valla ayaklarının uzunluğu ayalanabiliyor. En kısa da sallanmıyordu, bizim saf uzun istiyom diye en uzuna aldık doğal olarak ufacık vida sallantıya sebep oldu. Attığınız linkte ki masayı zamanın da alıcaktım iyi gözüküyordu fakat forumda son zamanlar da malzeme kalitesini düşürmüşler falan diyorlardı.hocam masa güzel ama çok sallanıyo mu biliyor musunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende araştırırken bunu gördüm bu nasıldır?
![]()
Ceramical Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam - Fiyatı, Yorumları
Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Anladım hocam, çok sağ olasın. İkisi arasından birini alıcam artık şansımaValla ayaklarının uzunluğu ayalanabiliyor. En kısa da sallanmıyordu, bizim saf uzun istiyom diye en uzuna aldık doğal olarak ufacık vida sallantıya sebep oldu. Attığınız linkte ki masayı zamanın da alıcaktım iyi gözüküyordu fakat forumda son zamanlar da malzeme kalitesini düşürmüşler falan diyorlardı.