Neler Yeni

Bilgisayar donuyor yardım

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
Warzone oynuyordum sorun yoktu oyun dondu bir anda sonra ölünce geri geldi ve oynamaya devam ettim 1 saat sonra falan aldığım klibi izlemek için media playera girdim arkada da valorant açıktı klibi geri sarınca kasmaya başladı valorant, oyun donuyordu 2-3 saniyeligine sonra geri gelip 3-5 saniyeye aynı şey oluyordu. pc resledim valoda sıkıntı vardır diyip başka oyuna girdim orda da donuyor arada hatta googleda da arada donup geliyor işlemci 60 derecede falandı oyunlarda gpu kullanmıyordu bile zaten fpste de sıkıntı yoktu sadece donuyor her saniye. rtx 4070 ti super ekran kartı 7950x3d işlemci var win 11 kullanıyorum ve güncel yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

geforce experiencea baktım şimdi güncelleme varmış onu da yapıcam ondan olabilir mi acaba?

medya oynatıcısında aldığım klibi izledikçe donuyor

Düzelmedi hala res attım psudan kapadım yine donuyor buraya yazarken de 5-10 saniyede bir donup 3 5 saniyeye geri geliyor...

Son düzenleme:

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı sistem geri yükledim ekran kartını güncelledim yine. Denemek için valorant girdim yine aynı sorun oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,162
Üyeler
160,496
Son üye
ugurtt
Top Bottom