bir iki gün önce fişi çekip evden çıkmıştım. bugün geri gelip taktım ve bilgisayarımı açıyordum fakat hiçbir şekilde güç gelmiyor. prizlerde elektrik var ama sanırım psuya güç gitmiyor. neleri kontrol etmemi ne yapmamı önerirsiniz?
psu nun acma kapama butonu var o acıkmı peki.bir iki gün önce fişi çekip evden çıkmıştım. bugün geri gelip taktım ve bilgisayarımı açıyordum fakat hiçbir şekilde güç gelmiyor. prizlerde elektrik var ama sanırım psuya güç gitmiyor. neleri kontrol etmemi ne yapmamı önerirsiniz?
herhangi bir yanık kokusu alamadım. daha önce bir iki sefer kasaya taktığım güç kablosunun temassızlık yaptığı olmuştu ama bir problem çıkarmamıştıPsudan yanık kokusu geliyor mu kontrol edebilir misiniz
evetpsu nun acma kapama butonu var o acıkmı peki.
peki sizce problem ne olabilir? durduğu yerde kendiliğinden olması ilginç geldi. garanti veya servisi en son çözüm olarak deneyeceğim zatenBüyük ihtimalle sizin yapabileceğiniz bir şey yok garantisi varsa garantiye yoksa teknik servise götürün
ben de pek anlamadım : )peki sizce problem ne olabilir? durduğu yerde kendiliğinden olması ilginç geldi. garanti veya servisi en son çözüm olarak deneyeceğim zaten
monitörümün birinin kablosu aynıymış aklıma gelmemişti teşekkür ederim. monitörde güç kabloları çalışıyor, fakat kasada aynı şekilde güç yok. onun dışında psudan anlam veremediğim bir akım sesi duyuyorum. tuşa tekrar basmayı statik elektrik muhabbetlerini denedim sonuç alamadım. bios pilini de bulamadığım için deneyemedimFarklı bir güç kablosu deneyebilrisiniz (Monitörün güç kablosu ile aynı kablo olabilir), güç açma tuşuna 10-15 saniye aralıksız basıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Son olarak da bios pilini söküp takmayı deneyebilirsiniz.