Neler Yeni

Bilgisayar güç almıyor

cag811

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
aybars
bir iki gün önce fişi çekip evden çıkmıştım. bugün geri gelip taktım ve bilgisayarımı açıyordum fakat hiçbir şekilde güç gelmiyor. prizlerde elektrik var ama sanırım psuya güç gitmiyor. neleri kontrol etmemi ne yapmamı önerirsiniz?

Roni AKAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Roni AKAR
Psudan yanık kokusu geliyor mu kontrol edebilir misiniz

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Talat
bir iki gün önce fişi çekip evden çıkmıştım. bugün geri gelip taktım ve bilgisayarımı açıyordum fakat hiçbir şekilde güç gelmiyor. prizlerde elektrik var ama sanırım psuya güç gitmiyor. neleri kontrol etmemi ne yapmamı önerirsiniz?
psu nun acma kapama butonu var o acıkmı peki.

cag811

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
aybars
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Roni AKAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Roni AKAR
Büyük ihtimalle sizin yapabileceğiniz bir şey yok garantisi varsa garantiye yoksa teknik servise götürün

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Farklı bir güç kablosu deneyebilrisiniz (Monitörün güç kablosu ile aynı kablo olabilir), güç açma tuşuna 10-15 saniye aralıksız basıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Son olarak da bios pilini söküp takmayı deneyebilirsiniz.

cag811

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
aybars
Büyük ihtimalle sizin yapabileceğiniz bir şey yok garantisi varsa garantiye yoksa teknik servise götürün
peki sizce problem ne olabilir? durduğu yerde kendiliğinden olması ilginç geldi. garanti veya servisi en son çözüm olarak deneyeceğim zaten

cag811

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
aybars
Farklı bir güç kablosu deneyebilrisiniz (Monitörün güç kablosu ile aynı kablo olabilir), güç açma tuşuna 10-15 saniye aralıksız basıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Son olarak da bios pilini söküp takmayı deneyebilirsiniz.
monitörümün birinin kablosu aynıymış aklıma gelmemişti teşekkür ederim. monitörde güç kabloları çalışıyor, fakat kasada aynı şekilde güç yok. onun dışında psudan anlam veremediğim bir akım sesi duyuyorum. tuşa tekrar basmayı statik elektrik muhabbetlerini denedim sonuç alamadım. bios pilini de bulamadığım için deneyemedim

Top Bottom