Neler Yeni

Bilgisayar için oyun önerisi

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
Online sarıyor mu oyuncu var mı aktif ? Ayrıca Ultimate paketin de online var mı ?
online var bende 1 2 kez girdim ama çok zor diye saldım hikaye modu daha çok sarar kanka ve evet ultimate editionda online var

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Sistemim;
İ5 11400F
ASÜS DUAL RX 6600
2X8 16 GB RAM

Maksimum bütçem 700₺ ama yine de 500₺ sınırını geçmezse iyi olur
RDR 2 VE UNCHARTED DER SUSARIM. Bu 2 oyunu oyna kesinnn.Pişman olmazsın valla sıkılmadan bitirirsin iki oyunu da

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
Forza 4 almayı düşündüm ama vazgeçip Forza 5 yöneldim tam alacaktım indirimde içimden bir ses oyuna bu kadar para verilir mi dedi almaktan vazgeçtim

Rust oyununu çok fazla oynadım yaklaşık 3.700 saat emek vermiş olabilirim oyun çok baydı arkadaş olmadan da oynanmıyor sağlam takım içi koordinasyon olması gerek aynı şey PUBG oyunu içinde geçerli ayrıca Farming oyunlarını sevmem bana aksiyon lazım Battlefield 2042 gibi şuan aklımda RDR 2 var alınır mı ki ?
Xbox Gamepass almanı öneririm bence bir bak aylık 30 tl ve birsürü oyunvar EA oyunlarını bile badavaya oynuyorsun. Forza 4-5 minecraft microsoft flight ve fazlası

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Miraç çifci
Forza 4 almayı düşündüm ama vazgeçip Forza 5 yöneldim tam alacaktım indirimde içimden bir ses oyuna bu kadar para verilir mi dedi almaktan vazgeçtim

Rust oyununu çok fazla oynadım yaklaşık 3.700 saat emek vermiş olabilirim oyun çok baydı arkadaş olmadan da oynanmıyor sağlam takım içi koordinasyon olması gerek aynı şey PUBG oyunu içinde geçerli ayrıca Farming oyunlarını sevmem bana aksiyon lazım Battlefield 2042 gibi şuan aklımda RDR 2 var alınır mı ki ?
Rdr 2 kaçırma hocam epic ten alabilirsen steame zam gelmiş

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
LoL oyna kafa dağıt, diğer oyunlar sıkıyor bir süre sonra

Top Bottom