BİLGİSAYAR İÇİN SAĞLAM MASA ÖNERİSİ

Ekai

80+
Reaksiyon skoru
18
sallanmıyacak üzerine 2 monitör 1 kasa mouse klavye mikrofon koyabileceğim sağlam masa önerisi atarsanız sevinirim

İkea malm alabilirsin L şeklinde olanı çok estetik ve güzel bi model

bundan bahsedıyorsanız gereksiz pahalı ve hantal bir masa bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sallanmıyacak üzerine 2 monitör 1 kasa mouse klavye mikrofon koyabileceğim sağlam masa önerisi atarsanız sevinirim
Ben de masa arıyorum ama henüz çoğunluğun memnun olduğu bir masa bulamadım. Sağlam olması sallanmaması ve fiyatına göre malzeme kalitesi önemsediğim şeyler

bundan bahsedıyorsanız gereksiz pahalı ve hantal bir masa bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de masa arıyorum ama henüz çoğunluğun memnun olduğu bir masa bulamadım. Sağlam olması sallanmaması ve fiyatına göre malzeme kalitesi önemsediğim şeyler
https://www.deconode.com/flexy-l-calisma-masasi hocam ben bunu buldum koçtaşdada varmış sanırım en kötü gidicem görücem bu masayı alıcam sallanmıyorsa

İkea malm alabilirsin L şeklinde olanı çok estetik ve güzel bi model
Aynen arkadaşın önerdiği gibi ikea malm bu iş için en iyi masa. Benim kasam çok ağır masa üzerine koyabilmek için sağlam bir ürün baktım ve malm aldım. Kablo saklama bölmesi bile var.

Sağlam istiyorsan bulabilirsen eski pc masalarından bul derim. 15 yıldır aynı masayı kullanıyorum üstüne bir meteor düşmediği kaldı hala sağlamlığını koruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri