Bilgisayar İçin Superbox

nxkki

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi günler bizim oturduğumuz yerde altyapı yok, superonline superbox hizmetini kullanıyoruz ve bilgisayar almayı düşünüyorum fakat günlük en az 5-10 kez internet gidiyor ve bilgisayar da oyun oynarkende böyle olur mu sürekli ping çok yükselir mi ? Kullanan varsa merak ediyorum

Bende turkcell süperbox var. Ping normale göre yüksek. Lolde 50 60

Bir arkadaş biraz önce yine buna benzer bir konu açmış. PC yada telefonla alkası olan bir durum değil. Superbox bölgenin yoğunluğu, baz istasyonun sana ne kadar uzak yada yakın olması, havanın rüzgarlı yada yağmurlu olması gibi nedenlerden değişkenlik gösterebilir.

Burda ki kullanım amacın nedir?
- Eğer oyun oynamak istiyorsan iyi şartlarda bile superbox ile oyun oynaman zor olabilir. Ping değerleri değişkenlik gösterebilir ve yeni seninde yaşamış olduğun internet kesintileri nedeniyle sürekli bağlantı problemi yaşayabilirsin.
- Eğer YouTube gibi yada Netflix gibi platformlarda film izlemek istiyorsan bu platformlarda videoların bir kısmını önceden yükledikleri için anlık kesilmelerden çok etkilenmeden bir şeyler izlemende engel yaratmaz.

Bunun dışında bilgisayar yada telefon olması internetin ne kadar iyi çekip çekmediğini superbox'ta etkilemez. Ama modemi evin bir kaç yada daha fazla bölgesinde denemeler yaparak daha iyi çekmesini sağlayabilirsin. Mesela pencere kenarlarında yada varsa bir üst katta daha iyi çekebilir.

İyi günler bizim oturduğumuz yerde altyapı yok, superonline superbox hizmetini kullanıyoruz ve bilgisayar almayı düşünüyorum fakat günlük en az 5-10 kez internet gidiyor ve bilgisayar da oyun oynarkende böyle olur mu sürekli ping çok yükselir mi ? Kullanan varsa merak ediyorum
2 sene kullandım, online oyun oynayamazsın oynarsan da kafayı yedirtir ben hayatımdan tamamen çıkarmıştım şuan fiber var hala pek oynamıyorum alışkanlık yaptı 😅

2 sene kullandım, online oyun oynayamazsın oynarsan da kafayı yedirtir ben hayatımdan tamamen çıkarmıştım şuan fiber var hala pek oynamıyorum alışkanlık yaptı 😅

Ama işte o da benim gibi bahtsız bedevi. Kardeşimizin benim gibi bulunduğu bölgede kablolu internet alt yapısı yokmuş. Yani ya hayatından interneti çıkartacak yada mecburen superbox kullanacak :D

Hocam https://evinternetfiyatlari.com/ buraya bir bak ve bazı firmalar çatıya anten takıyor ordan internet veriyorlar bir çok firma var oldugun şehirde yerel firmalar vardır mutlaka google da arattır. Örnek ben https://www.akdeniznet.com.tr/ bunu kullanıyorum. Ayda yılda bir kopma ya oluyor ya olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,921
Üyeler
198,661
Son üye
trema_5065

Geri