Nasıl cam kapağını açınca garanti dışı kalıyormuş? Böyle bir şey mi var?PC'yi Media Markt'tan toplamıştım, kasanın kapağını açarsak garanti dışı kalıyormuş. Zaten hiç açmadım fakat camdan baktığım zaman içinde toz topakları falan oluşmuş. Bunları nasıl temizleyebilirim?
bence cam kapağı açtığını kimse anlamaz.PC'yi Media Markt'tan toplamıştım, kasanın kapağını açarsak garanti dışı kalıyormuş. Zaten hiç açmadım fakat camdan baktığım zaman içinde toz topakları falan oluşmuş. Bunları nasıl temizleyebilirim?
anka seni baya kandırmışlar o leptoplar için geçerli oluyor toplama kasalarda öyle bir şey yok aç temizle kendin boşa para verme adamlar satış pazarlma hilesi kullanmış ve tutmuşPC'yi Media Markt'tan toplamıştım, kasanın kapağını açarsak garanti dışı kalıyormuş. Zaten hiç açmadım fakat camdan baktığım zaman içinde toz topakları falan oluşmuş. Bunları nasıl temizleyebilirim?
Evet laptop için geçerli olabilir fakat masaüstü için saçmalık.anka seni baya kandırmışlar o leptoplar için geçerli oluyor toplama kasalarda öyle bir şey yok aç temizle kendin boşa para verme adamlar satış pazarlma hilesi kullanmış ve tutmuş
çok ilginç. o zaman mediamarkta götürebilirsin. madem garantisi var, temizlesinler.Bende öyle düşünüyorum ama jelatinin üstüne cam takmışlar, açarsam vidaların jelatinide düşer yere anlayabilirler.
bence para kaznama hilesi içerisindeki ürünlerin hepsi ayrı firmaların ve bunları istersenkendin sök ürüne zarar vermediğin sürece garanti dışı kalmazEvet laptop için geçerli olabilir fakat masaüstü için saçmalık.