Yardım bilgisayar Kasası hava akimi yeterlimi?

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Lian li kasa kullaniyorum ekran kartı bu derecelerdeyken işlemci max 60° görüyor ekran kartı fanları çok ses yapıyor yan tarafta bir parmak boşluk var fakat alttan aliyormudur hava?

Ekler

• 1000037186.webp
    1000037186.webp
    1.2 MB · Hit: 23
  • 1000037187.webp
    1000037187.webp
    539.3 KB · Hit: 20
Lian li kasa kullaniyorum ekran kartı bu derecelerdeyken işlemci max 60° görüyor ekran kartı fanları çok ses yapıyor yan tarafta bir parmak boşluk var fakat alttan aliyormudur hava?
Gayet iyi

Hocam alta fan takmak faydalı olurmu? Ekran kartı daha soğuk olmasi acisindan
Hocam 60 derece ideal fanlar rahatsız ediyorsa Rpmini düşürün
Altına da 3 lü bir fan alırsanız tabii ki hava akışı konusunda daha üst seviyede olur ama öyle dünyalar kadar 1 fark beklemeyin biraz daha düşer ve daha stabil bir hava akışı olur
Zaten daha nasıl olsun 4 bir tarafı fan olur 🤣

Hocam 60 derece ideal fanlar rahatsız ediyorsa Rpmini düşürün
Altına da 3 lü bir fan alırsanız tabii ki hava akışı konusunda daha üst seviyede olur ama öyle dünyalar kadar 1 fark beklemeyin biraz daha düşer ve daha stabil bir hava akışı olur
Zaten daha nasıl olsun 4 bir tarafı fan olur 🤣
kasa hemen yanımda olduğundan 2300 rpm akşam rahatsız ediyor zaten coil whine var

gayet iyi dereceler daha 1 ay öncesine kadar 110 dereceleri görüyordum imzadaki sistem ile bu dereceler zaten fazlasıyla iyi sizin attıklarınız yani. fan takmak iyi olabilir ama çok büyük bi fark beklemeyin. chat gpt ile fan eğrisi ayarı yapabilirsiniz amd yazılımı üzerinden yada otomatiğe alabilirsiniz ayarını. ben şahsen chat gpt ile ekran kartına uv yaptım bakımdan sonra ve şuan gayet iyi

Son düzenleme:
kasa hemen yanımda olduğundan 2300 rpm akşam rahatsız ediyor zaten coil whine var
Cw ye yapabileceğimiz bir durum yok değiştirmekten başka diye biliyorum biostan veya başka uygulamalardan fanların hızını 1500lere falan getirin o zaman kafa yormaz diye umuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın içindeki koenigsegg güzelmiş sallanma durumunda kasaya zarar verebilir dikkat

Cw ye yapabileceğimiz bir durum yok değiştirmekten başka diye biliyorum biostan veya başka uygulamalardan fanların hızını 1500lere falan getirin o zaman kafa yormaz diye umuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın içindeki koenigsegg güzelmiş sallanma durumunda kasaya zarar verebilir dikkat
Cw için garantiye göndermiştim 0 ile değişim yapıldı yine aynı sıkıntı olduğu için uğraşmadım daha masa köşelerden desteklendiği için sallanma olmuyor pek kasada ağir tekerlekleri fan deliklerine düştüğü için kolay hareket edebileceğini sanmıyorum şuanlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,906
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri