Chiziru
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Gayet iyiLian li kasa kullaniyorum ekran kartı bu derecelerdeyken işlemci max 60° görüyor ekran kartı fanları çok ses yapıyor yan tarafta bir parmak boşluk var fakat alttan aliyormudur hava?
Daha nereye soğusun gerek yok çok etki etmezHocam alta fan takmak faydalı olurmu? Ekran kartı daha soğuk olmasi acisindan
Hocam 60 derece ideal fanlar rahatsız ediyorsa Rpmini düşürünHocam alta fan takmak faydalı olurmu? Ekran kartı daha soğuk olmasi acisindan
kasa hemen yanımda olduğundan 2300 rpm akşam rahatsız ediyor zaten coil whine varHocam 60 derece ideal fanlar rahatsız ediyorsa Rpmini düşürün
Altına da 3 lü bir fan alırsanız tabii ki hava akışı konusunda daha üst seviyede olur ama öyle dünyalar kadar 1 fark beklemeyin biraz daha düşer ve daha stabil bir hava akışı olur
Zaten daha nasıl olsun 4 bir tarafı fan olur![]()
Cw ye yapabileceğimiz bir durum yok değiştirmekten başka diye biliyorum biostan veya başka uygulamalardan fanların hızını 1500lere falan getirin o zaman kafa yormaz diye umuyorumkasa hemen yanımda olduğundan 2300 rpm akşam rahatsız ediyor zaten coil whine var
Cw için garantiye göndermiştim 0 ile değişim yapıldı yine aynı sıkıntı olduğu için uğraşmadım daha masa köşelerden desteklendiği için sallanma olmuyor pek kasada ağir tekerlekleri fan deliklerine düştüğü için kolay hareket edebileceğini sanmıyorum şuanlıkCw ye yapabileceğimiz bir durum yok değiştirmekten başka diye biliyorum biostan veya başka uygulamalardan fanların hızını 1500lere falan getirin o zaman kafa yormaz diye umuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasanın içindeki koenigsegg güzelmiş sallanma durumunda kasaya zarar verebilir dikkat