Neler Yeni

Bilgisayar kendini kapatıyor

Juqn_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kamran saygın
Şimdi sorun şöyle arkadaşlar valorant oynuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor ark da aynı şekilde rust giriyorum ne fifa giriyorum oyundan atıyor bir anda bilgisayar yeniden başlıyor cızzz bızzzz diye ses geliyor kapanıyor bir anda açılıyor yani bazı oyunlarda sorun yok bazılarında kapanıp açılıyor format attım olmadı ne yapacağımı bilmiyorum genelde sorunlarımı kenim çözerim ama bunun çözünü bir türlü bulamadım yardım lazım ısınma falan yok işlemci 45 50 arası ekran kartı da 55 ile 65 arası takılıyor sorun ne anlayamadım gitti

sistem özellikleri
R5 5600
rx6600
b450m
16gb ram
500W

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
1
ekran kartından olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

test için başka ekran kartıyla deneme şansınız var mı

Oguz...

80+ Bronze
Valo cpu ağırlıklı gpu ağırlık oyuna girdiğinde yapıyorsa arkadaşın dediği gibi ekran kartı olabilir (niyeyse içinden power supply gibi geçiyor gpu yüklendiğinde dolayı fazla güç çekmesi gerektiğinde power supplyden (korumak için) kendini kapatıyor )

Juqn_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kamran saygın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valo cpu ağırlıklı gpu ağırlık oyuna girdiğinde yapıyorsa arkadaşın dediği gibi ekran kartı olabilir (niyeyse içinden power supply gibi geçiyor gpu yüklendiğinde dolayı fazla güç çekmesi gerektiğinde power supplyden (korumak için) kendini kapatıyor )
bak bu olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,169
Üyeler
165,938
Son üye
cihandemiir
Top Bottom