Bilgisayar masası önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,404
Arkadaşlar bütçe 800 ama sizden 400 ila 800 arası önermenizi isteyeceğim 800 olmasına gerek yok ne kadar ucuz o kadar iyi.
en az 130x60-70 olması lazım fazlasıda göz çıkarmaz, ne önerirsiniz?

Arkadaşlar bütçe 800 ama sizden 400 ila 800 arası önermenizi isteyeceğim 800 olmasına gerek yok ne kadar ucuz o kadar iyi.
Marangoza yaptır hem uygun fiyata hem de sağlam olur

peki iyi malzeme önerisi alabilir miyiz?
malzeme konusunda bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum. marangoza sorsanız o size önerebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle garip garip isimli markalara çok sıcak bakmıyorum bu paradan daha ucuza marangozdan yaptırabilir. bu tip ürünlerde eksik parça yollama defolu ürün olayları çok oluyor

malzeme konusunda bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum. marangoza sorsanız o size önerebilir.
şu atttığım üründekine benzer bi malzeme bulsam efso olur

böyle garip garip isimli markalara çok sıcak bakmıyorum bu paradan daha ucuza marangozdan yaptırabilir. bu tip ürünlerde eksik parça yollama defolu ürün olayları çok oluyor
evet 1 ay önce alan bi arkadaşın masası sallanıyordu galiba malzeme yüzünden

Kalitesini bilmiyorum ama bi ara bunlara bakmıştım

Geri