peki iyi malzeme önerisi alabilir miyiz?marangozcudan çok daha ucuza yaptırabilirsin bence
Marangoza yaptır hem uygun fiyata hem de sağlam olurArkadaşlar bütçe 800 ama sizden 400 ila 800 arası önermenizi isteyeceğim 800 olmasına gerek yok ne kadar ucuz o kadar iyi.
en az 130x60-70 olması lazım fazlasıda göz çıkarmaz, ne önerirsiniz?
oyuncu masası değil ama işini görecek seviyedeArkadaşlar bütçe 800 ama sizden 400 ila 800 arası önermenizi isteyeceğim 800 olmasına gerek yok ne kadar ucuz o kadar iyi.
malzeme konusunda bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum. marangoza sorsanız o size önerebilir.peki iyi malzeme önerisi alabilir miyiz?
böyle garip garip isimli markalara çok sıcak bakmıyorum bu paradan daha ucuza marangozdan yaptırabilir. bu tip ürünlerde eksik parça yollama defolu ürün olayları çok oluyoroyuncu masası değil ama işini görecek seviyede
şu atttığım üründekine benzer bi malzeme bulsam efso olurmalzeme konusunda bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum. marangoza sorsanız o size önerebilir.
evet 1 ay önce alan bi arkadaşın masası sallanıyordu galiba malzeme yüzündenmalzeme konusunda bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum. marangoza sorsanız o size önerebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
böyle garip garip isimli markalara çok sıcak bakmıyorum bu paradan daha ucuza marangozdan yaptırabilir. bu tip ürünlerde eksik parça yollama defolu ürün olayları çok oluyor
yani dediğim gibi internetten antin kuntin markalara para vermek çok akıl karı değil benceevet 1 ay önce alan bi arkadaşın masası sallanıyordu galiba malzeme yüzünden
arkadaş yardımcı olabilir sizeBi arkadaşın babası mobilyacıydı bi sorarım
merhaba abi şöyle bi masa yaptırmak istiyorumBi arkadaşın babası mobilyacıydı bi sorarım
Ortalama ne kadara yaparlar hocamMarangoza yaptır hem uygun fiyata hem de sağlam olur
Arkadaşlar bütçe 800 ama sizden 400 ila 800 arası önermenizi isteyeceğim 800 olmasına gerek yok ne kadar ucuz o kadar iyi.
Bilmem değişirOrtalama ne kadara yaparlar hocam