Öneri Bilgisayar masası önerisi

Reaksiyon skoru
19
Bütçe
2500
Arkadaşlar bilgidayar masası alacağım,şu an bende bulunan masa trendyoldan aldigim en cok satan masalardan birisi ve dengesiz oldugu icin sallanıyor.Cift monitor yapacagim ve bunlari 2’li kol standı ile tutturmayı düşünüyorum birde mikrofon standı var bunlar üstündeyken sallanmamadını istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Takip.. Ben özel üretmeyi düşünüyorum bu arada ama yine de takipteyim.

Yakınlardaki sanayiye gidiyorsun. Ahşap doğrama vs işleri yapan yerler var. Ölçülerini masa kalınlığını vs belirliyor veriyorsun, yapıyorlar.
Hem uyguna gelir hem sağlam olur. Mevcut masam 180x90cm, bir kaç sene önce 800 ₺ falan tuttu.
Demirciden de demir ayak yaptırdım, Beyaza boyadım bir de kendim*

Bro o ne kadara patlıyo araştırdın mı ? Varsa bilgin benide aydınlatır mısın?
Bro mobilyanın en bol olduğu şehirde yaşıyorum ve çok tanıdık var ama mahçup olmamak için ilk internetten düşünüyorum ya da model olarak. Aynı senin gibi çift kol monitör bağlayacağım. Fiyata bakarım ama ben hem çift kol monitör hem laptop var geniş masa istiyorum sağlam da olacaksa tahmini 7-8k ya patlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ömürlük ama onu belirteyim. Sallanma vs olmaz

Kaliteli bir mobilyaciya yaptırmak daha mantıklı geliyor bana herseyini kendine göre ayarliyabiliyorsun ne kadar tutar onu bilmemde

Arkadaşlar bilgidayar masası alacağım,şu an bende bulunan masa trendyoldan aldigim en cok satan masalardan birisi ve dengesiz oldugu icin sallanıyor.Cift monitor yapacagim ve bunlari 2’li kol standı ile tutturmayı düşünüyorum birde mikrofon standı var bunlar üstündeyken sallanmamadını istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam o aldığınız masanın linkini atabilir misiniz? Bugün bir masa sipariş verdim, aynısı ise siparişimi iptal edeceğim.

Hocam o aldığınız masanın linkini atabilir misiniz? Bugün bir masa sipariş verdim, aynısı ise siparişimi iptal edeceğim.
Satıcı farketmeksizin bu tür masaları tercih etmeni önermem

Geri