Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliği maaşları iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Merakli
Mesela diş hekimliği devlette aylık maaşı bence gayet iyi. Bilgisayar Mühendisliği maaşları nasıl peki? ( ikisi baya farklı bölüm biliyorum ama para açısından konuşuyorum )

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Mesela diş hekimliği devlette aylık maaşı bence gayet iyi. Bilgisayar Mühendisliği maaşları nasıl peki? ( ikisi baya farklı bölüm biliyorum ama para açısından konuşuyorum )
İyi yere girersen hak ettiğini (iyiysen gerçekten) alırsın karşılıksız bırakmazlar, onun dışında asgari maaşın birkaç tık üstünde veren yerler bile var yani :D. Gerçekten işinde iyiysen zaten Türkiye'den çok yurt dışından güzel teklifler alabilirsin ama onun için kendini göstermen lazım...

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
Nerde çalıştığın ve kaç yıl Tecrübe'li olduğuna göre değişiyor Yani tanıdıgım biri 80K veya 100K mı ne alıyordu en son ama O'da iyi bir yerde çalışıyordu ve 35 yaşında falan yani baya tecrübesi var

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak
yaptıgın işe ve kalitesine baglı bir şirkette sabit 30.000 tl ilede çalışabılırsın yada 1 web sitesi için bile o kadar alabilirsin sektörün ucu çok açık

Critaes

80+ Bronze
Senin yapıcağın işe / deneyime bağlı. Ucu çok açık bir alan direkt olarak bilgisayar mühendisliği diye bir meslek yok. Hangi alanda gelişmek istersen maaşlar da ona göre değişiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Merakli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben daha yeni bölüm okuyacağım. Hangi alanı önerirsiniz peki? Parası iyi olsa daha iyi günümüzde para önemli bence

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
yunusemre
Ben daha yeni bölüm okuyacağım. Hangi alanı önerirsiniz peki? Parası iyi olsa daha iyi günümüzde para önemli bence
dıs hekımlıgı okuyup kendı klınıgımı acardım ılerde paranın ıcınden gecerdım

eneskaya6

80+ Silver
şimdi şöyle hiçbir diş hekimi devlette calışmaktan memnun değil 1 kuzenım devlette calısıyordu ve eşi ikiside 3 sene anca dayandı iyi para dediğin şuan 65k falan galiba devlette ama cidden yorucu ve bunaltıcı hastaların tavırları hastanenin malzemeleri vs.. eşiyle klnik actı ortak ayda 300k kalıyordur en az bide kendi işin ona göre tempoda calısıyorsun ve malzeme kaliten aşırı değişiyor ona göre memnuniyet ve hasta geliyor. devlette dişçilik en zor ihtimal gözüyle bak özel klinikte kar ortağı ya da kendi kliniğin çok kazandırır ama onun da illa bi cabası var.

Pc müh ise işini öğrenirsen firmalar catır catır para veriyor ama tecrübe ile orantılı mezun olduğun gibi cok bişey almazsın ama 30lu yaşlara gelince ekmeğini yersin. konfor olarak mühendislik kesinlikle diş doktorluğu cidden yorucu ve yıpratıcı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,848
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom