Bilgisayar mühendisliği ve oyun için hangi laptop?

Herhangi bir dezavantajı yok. Asus amd li rog serilerininin kasalarını daha güncellemedi. Bence önemsiz bir detay.
Çok teşekkür ederim. Bu arada foruma yeni kayıt oldum o yüzden pek bilmiyorum mesajlarınızın altında ürün bilgileri yazıyor onlar nedir? Hp omen 16, samsung galaxy s23 falan.

Çok teşekkür ederim. Bu arada foruma yeni kayıt oldum o yüzden pek bilmiyorum mesajlarınızın altında ürün bilgileri yazıyor onlar nedir? Hp omen 16, samsung galaxy s23 falan.
Rica ederim. Forumdaki herkes kullandığı teknolojik ürünleri profilinde imza kısmına yazıyor. Ben de herkes gibi kullandıklarımı yazdım.

Rica ederim. Forumdaki herkes kullandığı teknolojik ürünleri profilinde imza kısmına yazıyor. Ben de herkes gibi kullandıklarımı yazdım.
Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için. Çok yardımcı oldu. Sizin attıklarınız daha mantıklı gözüküyor kesinlikle.

Teşekkürler aslında pahalı olana da gütçem yetiyor fakat ucuz olan benim işleri görürse fazladan para vermek istemiyorum. Kalan parayla ekstra klavye mouse falan alıcam çünkü doğal olarak. Zaten dediğim gibi çok oyun oynayan birisi değilim en çok LoL oynarım o da zaten gereksinim olarak oldukça düşük bir oyun diğerlerinide çıktıkları zaman satın alıp günlük yarım saat-1 saat falan oynarım max. Asıl amacım yazılım üniversite falan olucak her zaman. Soğutma konusunda da ROG strix g16 2025 versiyonları için daha kötü bir yorum görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam lenovo loq serisi hakkında hep duyduğum şey anakartının yanması. Siz bizzat kullanıyor musunuz bu konu hakkında bilginiz ve deneyiminiz var mı?
9. Nesil loq kullanıyorum ve bu seri sorunlu seri. 10. Nesil olanı alabilirsin
İşlemci konusunda da amd çok daha verimli, amd almak daha mantıklı ancak fiyat farkına göre karar vermek en doğrusu. İlla intel olacak diye kasmaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,484
Üyeler
184,634
Son üye
oguguzzuuz
Geri