Şu tarz bir şey işini görür.Bilgisayarımı alalı yaklaşık 6-7 ay arası oldu ve hiç temizlemedim, Temizlerken dikkat etmem gerekenler nedir ve ya temizlemek için ne gibi aletler lazım söylerseniz sevinirim.
Ben saç kurutma ile yapıyorumBilgisayarımı alalı yaklaşık 6-7 ay arası oldu ve hiç temizlemedim, Temizlerken dikkat etmem gerekenler nedir ve ya temizlemek için ne gibi aletler lazım söylerseniz sevinirim.
Yoo. Kasayı balkona ya da açık alana çıkar. Yan kapağı aç sonra bununla üflet.Temizlerken her hangi bir parçayı çıkarmam lazım mı?
Hocam ben hava tabancasıyla yapmayı düşünüyorum çok güçlü hava ufledigi için zarar verir mi parcalaraYoo. Kasayı balkona ya da açık alana çıkar. Yan kapağı aç sonra bununla üflet.
Şu bizim sanayide kullandığımız kompresör ve hava tabancasıysa eğer soketleri bile yerinden sökersiniz. Kullanmayın onu.Hocam ben hava tabancasıyla yapmayı düşünüyorum çok güçlü hava ufledigi için zarar verir mi parcalara
Bende öyle düşünüyordum babam inanmiyodu bana sanayi tipi kompresörlü hava tabancası üste tutunca acıtan cinstenŞu bizim sanayide kullandığımız kompresör ve hava tabancasıysa eğer soketleri bile yerinden sökersiniz. Kullanmayın onu.
Saç kurutma makinesinde özellikle soğuk üfleme modu yok, 3 dereceden en soğuğu ile yapsam bir sıkıntı olur mu? havayı olduğu gibi ya da az daha soğuk veriyor.Soğuk üfleyen saç kurutma + 1-2 numara boya fırçası yeterli olacaktır.
ısıtmıyorsa olur.Saç kurutma makinesinde özellikle soğuk üfleme modu yok, 3 dereceden en soğuğu ile yapsam bir sıkıntı olur mu? havayı olduğu gibi ya da az daha soğuk veriyor.
çıkarmaya gerek yok hiçbir parçayı sökmesen de olur.ekran kartı takılı olsa bir şey olur mu, yoksa çıkartmak zorunda mıyım?