Neler Yeni

Bilgisayar Oyunu Tavsiyesi

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali İhsan
Fiyat çok fark etmeksizin grafikleri güzel olan V Rising tarzı arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun arıyorum. Valheim tarzı da diyebiliriz tabi ama ana bilgisayar kapanınca giriş yapılamama tarzı bir durum olmasın. Kendi arkadaş çevremle oynayabileceğim min 6 kişilik bir oyun arıyorum. Onun dışında da single oyun tavsiye edebilirsiniz. Beğendiğim oyunlar listesi şu şekilde;
The last of us
V Rising
Cod MW3 (Eski)
Sea of Thieves
Crysis
Diablo 4 (Hikaye Modu)
Need For Speed 2

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
Fiyat çok fark etmeksizin grafikleri güzel olan V Rising tarzı arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun arıyorum. Valheim tarzı da diyebiliriz tabi ama ana bilgisayar kapanınca giriş yapılamama tarzı bir durum olmasın. Kendi arkadaş çevremle oynayabileceğim min 6 kişilik bir oyun arıyorum. Onun dışında da single oyun tavsiye edebilirsiniz. Beğendiğim oyunlar listesi şu şekilde;
The last of us
V Rising
Cod MW3 (Eski)
Sea of Thieves
Crysis
Diablo 4 (Hikaye Modu)
Need For Speed 2
vallaha hocam size uyarmı bilemedim ama yinede yazıyorum askeri platformları beğeniyorsanız sıkılmadan uzun saatler gömebileceğiniz War Thunder var veya kesinlikle bildiğinizi düşündüğüm ve yine uzun saatler gömebileceğiniz Rust var.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Furkan
The last of us
V Rising
Cod MW3 (Eski)
Sea of Thieves
Crysis
Diablo 4 (Hikaye Modu)
Need For Speed 2

bunları tavsiye edebilirim referans oyunlarına göre

Top Bottom