Bilgisayar Pogramcılığı ÖnLisans Okuyan Var mı ?

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
647
Bilgisayar karşısında oturuo oyun oynamayı bilgisayar karşısında takılmayı seven biriyim.
Bilgisayar Programcılığı okumayı düşünüyorum. Bu dersler aşırı zor mudur ? Bilgisi olan var mı ?
Gerçek manada öğrenebilir miyim ?

resim_2021-09-14_083130.png

2 yıllık olacağı için zorlayacaklarını sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca oyun oynamakla pek alakası yok biri oyun biri iş.

Bilgisayar karşısında oturuo oyun oynamayı bilgisayar karşısında takılmayı seven biriyim.
Bilgisayar Programcılığı okumayı düşünüyorum. Bu dersler aşırı zor mudur ? Bilgisi olan var mı ?
Gerçek manada öğrenebilir miyim ?

Alıntıyı görüntüle
Dersler aşırı zor değil. Derslere gelirsen her türlü geçersin. Hocanın gözüne girmeye çalış.
Üniversitede ders geçmek yoktur hoca geçmek vardır. Programlama dersleri seni bir tık zorlayabilir. O dersleri geçmen için dersi sevmen lazım.

tecrübelerin nasıldı hocam
Okumadım maalesef. Başka bölüm yazdım 😅. Ama pişmanım keşke yazsaydım diye. İşletme yazdım onun yerine. Şimdi işletmeyi sildirip bilgisayar programcılığı yada web tasarımı yazacağım

Bu sene 2. sınıfa geçeceğim arkadaşlar kendinizi geliştirmediğiniz sürece ne mühendislik ne programcılık bir işe yaramaz emin olun. Yazılım müh. 2 satır kod yazamaz ne alaylılar veya 2 yıllık programcılık mezunları var şov yapıyor. Dgs diye bir gerçekte var tabi, sonrasında isterseniz mühendisliğe tamamlıyabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,176
Üyeler
190,699
Son üye
ramazankkk
Geri