Hayır Direk geç yanıyor power tuşuna bastıktan sonra ram ledlerive ram tgbleri 4 saniye sonra yanıyorYanıp sönüyor mu
4 saniye sonra ram ledleri direk yanıyor power tuşuna bastıktan sonra geç yanıyor klavye ledleri ise yanıp sönüyor sonra birdaha sönmüyor açılıyor bir süreden sonraYanıp sönüyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarı açıyorsun 1 2 3 4 saniye sonra ışıklar geliyor mu yoksa gelip gidiyor mu
Eminmisiniz hocamYanıyor ve yanmaya devam ediyorsa normal benim bilgisayarımda da bilgisayarı açıyorum ışıklar geliyor gidiyor ve sonra geliyor normal bir durum zaten konu açmışsın ve normal olduğunu söylemişler ya konunu yükseltirsin ya da cevapları tekrar okursun.
bir sorun olmadığınaYanıyor ve yanmaya devam ediyorsa normal benim bilgisayarımda da bilgisayarı açıyorum ışıklar geliyor gidiyor ve sonra geliyor normal bir durum zaten konu açmışsın ve normal olduğunu söylemişler ya konunu yükseltirsin ya da cevapları tekrar okursun.
PC yi ne zaman aldın ne zamandır böyle kullanıyorsun 1 günü geçtiyse sıkıntı yokturEminmisiniz hocam
bir sorun olmadığına
dostum acaba daha sisteme elektrik gelmedigi icin olabilir mi?arkadaşlar başlıktaki gibi panik halindeyim arızamı var veya arıza belirtisimi var aynı durum ram ledleri içinde geçerli
Hocam sizdede böylemidostum acaba daha sisteme elektrik gelmedigi icin olabilir mi?
Her bilgisayarda böylemidirdostum acaba daha sisteme elektrik gelmedigi icin olabilir mi?
hocam bakarmısınız bir sıkıntı varmıdırHocam sizdede böylemi
Her bilgisayarda böylemidir
@Furkan Karagülle
Hocam ayıptır sorması ne yaşıyorsunuz adam sorunuza cevap yazmış soruyu okumadan nasıl cevaplasınTamamdır hocam konuyu okudunuzmu