Çözüldü✓ Bilgisayar saat sorunu

Lozerka

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba. Az önce bilgisayara Windows 11 kurdum ve temel kurulumları (Driver v.b) yaptım. Ama bir sorun var, bilgisayar saati yanlış ve Windows saati otomatik ayarlayamıyor. CMOS pilinde sorun olduğunu sanmıyorum, çünki bilgisayar yeni ve Windows 10'da sorunsuz çalışıyordu. Sorun ne sebep olabilir? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Ayarlardan Tarih ve Saat ayarlarına gelince otomatik ayarlara butonunu deaktif edip tekrar aktif edin düzelicektir. Bu arada internete bağlı olmanız lazımdı.

Ben windows 10 kullanıyorum tam olarak aynı menü değil ama benzer. Bölgesel biçim verilerini ve bölgeleri doğrumudur.

1681143843242.png

Windows + R ile Çalıştırı açıp services.msc yazıp aratın. Gelen pencerede Windows Time servisini yeniden başlatın ve bilgisayarı tekrar başlatın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun dışında aklıma bir şey gelmedi internette ve youtube üzerinde bir kaç çözüm daha bulabilirsiniz.

Windows + R ile Çalıştırı açıp services.msc yazıp aratın. Gelen pencerede Windows Time servisini yeniden başlatın ve bilgisayarı tekrar başlatın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun dışında aklıma bir şey gelmedi internette ve youtube üzerinde bir kaç çözüm daha bulabilirsiniz.
Services.msc'den Windows Time Automatic yapıb, bilgisayarı yeniden başlatarak sorunu çözdüm. Çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri