Bilgisayar topluyorum sizce nasıl?

Asus 9060xt 16gb prime oc
Asus b650m r
amd 7600x
Klevv cras vrgb 2x16 7200mhz cl34
Klevv cras c930 1tb 7400-6400
Thermal malright peerless assassin 120se XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold
49 50 bandına böyle bir sistem topladım sizce nasıl değişme gereken bir şey var mı?
işlemciyi 9600x yap yeni nesil + daha az ısınıyor , ssd kioxia pro lse seç - ramleri patrior 2x16 6000mhz cl30 seç (am5'te 6000mhz üstü düzgün çalışmıyor)
https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/xpg-valor-air-750w.html kasa + psu bunu seçin sizin seçtiğinizde gerçek kyber 750w yok artık.

1-) Ekran Kartı Yetersiz

2-) Kasayı çok pahalı seçmişsin vb...

tüm maddeleri sayardım ama gerek yok kısaca yan bileşenleri yüksek ve gereksiz seçip ekran kartını yetersiz bırakmışsın tüm ürünlerin linkleri veya fiyatları ile birlikte yazsan daha iyi olurdu ayrıca bu fiyat bir sistem diyeceksin kaliteli 2k monitörde alman gerekecek 1080p düşünme istersen attığım sistemi al bir süre kullandıktan sonra anakartı işlemciyi satıp amdye geçersin ister ikinci el sadece ekran kartını ve işlemciyi alıp bir sistem topla istersende tek tek biz oluşturalım senin sistemini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jombo
@İsimbulamajim
50 bin bandına güzel bir sistem toplarsan olur ama ikinci el işine girmem. Benim kafam da tamamen illa ekran kartım yüksek olsun diye bir şey dediğim gibi çoğunlukla oynayacağım oyun cs ara da bir hikayeli oyunlar oynarım ve uzun süreli +5 yıl dan fazla beni götürmesini istediğim bir sistem istiyorum diyorsan gereksiz şeyleri çıkar ramini ssdini kasanı bundan yap daha iyi olur onu da dinlemek isterim.

işlemciyi 9600x yap yeni nesil + daha az ısınıyor , ssd kioxia pro lse seç - ramleri patrior 2x16 6000mhz cl30 seç (am5'te 6000mhz üstü düzgün çalışmıyor)
https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/xpg-valor-air-750w.html kasa + psu bunu seçin sizin seçtiğinizde gerçek kyber 750w yok artık.
Bu kasayı alsa daha iyi

Ayrıca sistemi baştan dizmek daha mantıklı 9600x çok gereksiz kaçıyor adam hikayeli oyunda oynayacam diyor.

Fiyatı daha uygun, tasarımı çok iyi psu'da bilindik güvenilir marka
güvenilir marka olması yetmiyor attığım kasanın içindeki psu B tier bu fiyata bu çok iyi , VENTO /FSP iyi bir marka fakat onun da kötü modelleri var.
Bu kasayı alsa daha iyi

Ayrıca sistemi baştan dizmek daha mantıklı 9600x çok gereksiz kaçıyor adam hikayeli oyunda oynayacam diyor.
9600x neden gereksiz kaçsın mis gibi işlemci 7600x hem çok ısınıyor hemde 7600'ün oc li versiyonu gibi bir şey.

güvenilir marka olması yetmiyor attığım kasanın içindeki psu B tier bu fiyata bu çok iyi , VENTO /FSP iyi bir marka fakat onun da kötü modelleri var.

9600x neden gereksiz kaçsın mis gibi işlemci 7600x hem çok ısınıyor hemde 7600'ün oc li versiyonu gibi bir şey.
Attığım kasanın görüntüsü daha da hoş geldi tabi kişiye kalmış.İşlemci konusunda demek istediğim 7500F veya 7600 alıp ekran kartına yüklenmek daha mantıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,830
Üyeler
183,340
Son üye
mamikskn81
Geri