Bilgisayar Yükseltme Toplama

Omen593

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
Merhaba herkese, elimde bi kasa var. Ozellikleri:
Biostar GTX 1050 Ti
İ7 4790
8 GB DDR3 ram
Esonic h81jel anakart
256 GB SSD + 256 GB HDD
Ve 300w micro atx kucuk kasa
11-12 bin liralik yukseltme yapmak istiyorum ne alabilirim anakart ekran kartı kasa psu ram, işlemcim ve depolamam iyi bence

Merhaba herkese, elimde bi kasa var. Ozellikleri:
Biostar GTX 1050 Ti
İ7 4790
8 GB DDR3 ram
Esonic h81jel anakart
256 GB SSD + 256 GB HDD
Ve 300w micro atx kucuk kasa
11-12 bin liralik yukseltme yapmak istiyorum ne alabilirim anakart ekran kartı kasa psu ram, işlemcim ve depolamam iyi bence
2 el mi düşünyorsun 0 mı acaba

Hiç bir şeyi yükseltemezsin gibi DDR3 limitlerde 300w kasa vs. Ekran kartını değiştirsen işlemci sorun açacak yada psu kaldırmayacaktır. Nerden başlasan elinde kalır. ikinci el R5 5500 - 5600 işlemcili bundle anakart ram tarzı bir sey bulursan onu al ama kasaya sıgar mı yada psu ne diyecek üstüne kasa değişmesi gerekir. Ekran kartıyla bir süre daha devam edip ileriki dönemde de onu değiştirmek olur ama bu sistem yükseltme kaldırmaz

anakart işlemci ram kasa tek seferde alıp ekran kartını ve ssd yi bir dönem daha kullanıp belki 10 - 15k ya çıkarsın ama performans artısını ekran kartı değişmediği için anlamazsın gibi gibi.

hocam biraz bakındım sizin için böyle bir bundle var 2. el 0 bakmadım açıkçası 0 da fiyatlar neler hiç takip edemiyorum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-max-islemci-r5-5600-ram32gb-1259001312/detay
ama bunu aldınız psu minimum 650 w lazım oda 2 3 civarı deseniz bütçe bitiyor elinizdekileri satsanız biraz eklerseniz ama 4,4.5 a 2060 alabilirsiniz onun dışında arkadaşında dediği gibi biraz zor
düzenleme; ilan eski ilanmış bu tarz bulursan iyi olur ama

Bence elindeki kasayı satıp üzerine koyarak 2.el sistem baksan daha mantıklı olur.
upgrade edilmesi mantıklı gözükmüyor.

Anakart ve ram ve kasa degisip sonraki ay psu işlemci ekran karti olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bilmiyorum 2. El de sorun felan olur diye
yani hocam o da bir risk ama testlerini düzgünce yapıp değerleri gptye filan göndersen bile anlarsın öyle ilk öncelik anakart işlemci ram değiştir ama psun bunları kaldırmaz gibi bana kalırsa sistemi satıp komple değiştirilir gibi kusura bakma ama iyi olan 1 parça yok belki bi ekran kartı o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,306
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri