Muhammet yakut
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen atladım bekleme yapmadan adam durup durdu icinde dedi yapemmi uzun sürcek ama yapcam öf ya
Kmspico bullanmadı ben pek önermem kodlama yapabilirsen ücretsiz hiç bir sorun çıkartmadan kullanabilirsindostum ürün anahtarı yok seçenegini seç windowsu yükle sonra KMSpico indir. Tabi öncelikle windows defenderi devre dışı bırakmalısın. Sonra programı ac start de ücretsiz serial key yüklensin. yeniden başlat işlem tamamdır
3 senedir kullanıyorum sıkıntı yok.Kmspico bullanmadı ben pek önermem kodlama yapabilirsen ücretsiz hiç bir sorun çıkartmadan kullanabilirsin
Ben hep kmspico yüzünden sorunlar yaşamıştım artık kodlar yazarak orijinal hâle getirdim öyle kullanıyorum3 senedir kullanıyorum sıkıntı yok.
Atardım ama şuan pc evde değil o yüzden atamayacağım haftaya eve gelince atarım unutmazsamSen yazabilirmisin bana
KMSpico'nun ne kadar tehlikeli bir yazılım olduğundan, bilgisayarı sürekli meşgul ettiğinden, bilgisayarı ne kadar savunmasız bıraktığından haberiniz var, değil mi?dostum ürün anahtarı yok seçenegini seç windowsu yükle sonra KMSpico indir. Tabi öncelikle windows defenderi devre dışı bırakmalısın. Sonra programı ac start de ücretsiz serial key yüklensin. yeniden başlat işlem tamamdır
www.technopat.net
HDD'nin marka modelini bilmeden bilemeyiz.Normalde deyerler kac cıkıyo bilen varmı?
Benim tavsiyem, yeni toplanmış bir sisteme Windows 10 kurmanız. SSD'niz varsa çok güzel olur.w 8.1 re dönmek istiyorum yani w8 kurcam w8 kod istiyor kodsuz devam edebilirmiyim
ei.cfg dosyası oluşturarak kodsuz devam edebilirsiniz. Veya kurulum sırasında kurmak istediğiniz sürüme göre aşağıdaki ürün anahtarlarını girebilirsiniz: