Yardım Bilgisayara format atıcam yardım

Hemen atladım bekleme yapmadan adam durup durdu icinde dedi yapemmi uzun sürcek ama yapcam öf ya

Hd tune yi indirdim taramaya başladı hicbir sorun cıkmadı hepsi yeşil sağlam olabilirmi başka deneyemmi önerilen program varmı bu arada oem kodu alcam usb ile format atıcam w 8.1 re dönmek istiyorum yani w8 kurcam w8 kod istiyor kodsuz devam edebilirmiyim yada ne gibi sorunlar ile karşılaşabilirim
Kodsuz oyun oynayabilirmiyim
Size göre W10 mu W8 bence w8
Performans acısından w10 daha hızlı geldi bana

Ama w8 daha güvenilir yani alışılmışın dışına cıkmak istemiyorum performans azalırmı

dostum ürün anahtarı yok seçenegini seç windowsu yükle sonra KMSpico indir. Tabi öncelikle windows defenderi devre dışı bırakmalısın. Sonra programı ac start de ücretsiz serial key yüklensin. yeniden başlat işlem tamamdır
Kmspico bullanmadı ben pek önermem kodlama yapabilirsen ücretsiz hiç bir sorun çıkartmadan kullanabilirsin

Ekler

• IMG_20200404_210010.webp
    IMG_20200404_210010.webp
    18.9 KB · Hit: 65
Pubg satın aldım ama indiremiyom format atımca gitcek diye ama emulatör indirdim ama ekran kartı driverlerini felen yüklemedim otomatik yükledi galiba dxdiagta herşeyi gösteriyor bide ekran ayarlarında ayrılmış bellek 6gb gözüküyo aslında 4 gb ram var anlamadım bu işi
Pubg mobile indirdim oyunda emulatör ayarlarını yapmadıgım halde drop bile girmiyor ?

dostum ürün anahtarı yok seçenegini seç windowsu yükle sonra KMSpico indir. Tabi öncelikle windows defenderi devre dışı bırakmalısın. Sonra programı ac start de ücretsiz serial key yüklensin. yeniden başlat işlem tamamdır
KMSpico'nun ne kadar tehlikeli bir yazılım olduğundan, bilgisayarı sürekli meşgul ettiğinden, bilgisayarı ne kadar savunmasız bıraktığından haberiniz var, değil mi?
Normalde deyerler kac cıkıyo bilen varmı?
HDD'nin marka modelini bilmeden bilemeyiz.

Ayrıca yapmanız gereken tek şey hız testi değil, aynı zamanda HD Tune ile Quick Scan kapalı bir şekilde Error Scan yapmanız gerek. Bir de "Health Status" bölümünün resmini atın.

w 8.1 re dönmek istiyorum yani w8 kurcam w8 kod istiyor kodsuz devam edebilirmiyim
Benim tavsiyem, yeni toplanmış bir sisteme Windows 10 kurmanız. SSD'niz varsa çok güzel olur.

Ama illa da Windows 8.1 kuracağım diyorsanız bir ei.cfg dosyası oluşturarak kodsuz devam edebilirsiniz. Veya kurulum sırasında kurmak istediğiniz sürüme göre aşağıdaki ürün anahtarlarını girebilirsiniz:
  • Windows 8.1 (core): 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
  • Windows 8.1 (core single language): Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC
  • Windows 8.1 Pro: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
  • Windows 8.1 Pro with Media Center: GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT
Bu ürün anahtarları sadece sürüm seçmek için, kurulumdan sonra etkinleştirmek için yeniden ürün anahtarı girmeniz gerekecek.

Geri