yaşlılara ve bilgisizlere çok rahat okutuyorlar diye düşünüyorum.merhaba beyler geçen bir bilgisayarcıya ekran kartı sordum yan pc için ve 3060ti 8 gb 30k 4070 12 gb 35 istedi bu adamlar nasıl para kazanıyor bunları nasıl satıyorlar
Geneli bozulan pc leri tamir etmek bozulmayan parçayı bozulmuş olarak gösterip yenisini aldiriyorlarmerhaba beyler geçen bir bilgisayarcıya ekran kartı sordum yan pc için ve 3060ti 8 gb 30k 4070 12 gb 35 istedi bu adamlar nasıl para kazanıyor bunları nasıl satıyorlar
yaşlılara ve bilgisizlere çok rahat okutuyorlar diye düşünüyorum.
işin komik kısmı 4070 ile 3060ti fiyat farkı da azGeneli bozulan pc leri tamir etmek bozulmayan parçayı bozulmuş olarak gösterip yenisini aldiriyorlar
4070 i 50 60 yapması lazımişin komik kısmı 4070 ile 3060ti fiyat farkı da az
Enayi bulup kakalıyor bilgisiz insanlaramerhaba beyler geçen bir bilgisayarcıya ekran kartı sordum yan pc için ve 3060ti 8 gb 30k 4070 12 gb 35 istedi bu adamlar nasıl para kazanıyor bunları nasıl satıyorlar
knk bende gidicem gibi 1 tane temal macun harcadım işlemci için süremedim (sistemi kendim topladım termal macunu süremedimbu forumda çokça insan araştırmaya üşendiği için sırf termal macun için bile bilgisayarcıya gidiyor.
gitme hocam gitme noldu neden süremedin.knk bende gidicem gibi 1 tane temal macun harcadım işlemci için süremedim (sistemi kendim topladım termal macunu süremedim![]()
bilmiyorum ayarsızım 500 tl zarara girdim bi 500 tl daha girememgitme hocam gitme noldu neden süremedin.
bana göre bunlar dolandırıcılık çünkü normal dolandırmalarda da bilgisiz insanlar dolansdırılıyor bundada ben gidip 3060 ti 8gb ta 30 vermem ama arkadaşlarımdan vericek çok kişi varSahibinden de paylaşılan 2.el sistemleri görüyor musunuz peki? Hepsi kafayı yemiş. Sıfır toplasan yarı fiyatına toplayacağın sistemleri absürd rakamlarla paylaşıyorlar.
yapma kanka işlemcinin üstüne 1 damla bırakıp soğutucuyu bastıracaksın sadecebilmiyorum ayarsızım 500 tl zarara girdim bi 500 tl daha giremem