Bilgisayarcı nasıl para kazanıyor

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
514
merhaba beyler geçen bir bilgisayarcıya ekran kartı sordum yan pc için ve 3060ti 8 gb 30k 4070 12 gb 35 istedi bu adamlar nasıl para kazanıyor bunları nasıl satıyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
bu forumda çokça insan araştırmaya üşendiği için sırf termal macun için bile bilgisayarcıya gidiyor.

merhaba beyler geçen bir bilgisayarcıya ekran kartı sordum yan pc için ve 3060ti 8 gb 30k 4070 12 gb 35 istedi bu adamlar nasıl para kazanıyor bunları nasıl satıyorlar
Enayi bulup kakalıyor bilgisiz insanlara

bu forumda çokça insan araştırmaya üşendiği için sırf termal macun için bile bilgisayarcıya gidiyor.
knk bende gidicem gibi 1 tane temal macun harcadım işlemci için süremedim (sistemi kendim topladım termal macunu süremedim :kekw:

Sahibinden de paylaşılan 2.el sistemleri görüyor musunuz peki? Hepsi kafayı yemiş. Sıfır toplasan yarı fiyatına toplayacağın sistemleri absürd rakamlarla paylaşıyorlar.

Sahibinden de paylaşılan 2.el sistemleri görüyor musunuz peki? Hepsi kafayı yemiş. Sıfır toplasan yarı fiyatına toplayacağın sistemleri absürd rakamlarla paylaşıyorlar.
bana göre bunlar dolandırıcılık çünkü normal dolandırmalarda da bilgisiz insanlar dolansdırılıyor bundada ben gidip 3060 ti 8gb ta 30 vermem ama arkadaşlarımdan vericek çok kişi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,902
Üyeler
192,082
Son üye
cR4ZE
Geri