Bilgisayarda Bir Anda Görüntü Gitmesi

Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Sistemimde şöyle bir sıkıntı var. Normal gezinirken oyunlarda şu ana kadar olmadı. Dolanırken bir anda donup görüntü gidiyor ve reset atmadan açılmıyor. Hemen hemen 2,3 ay önce tekrar böyle problemim vardı. Ekran kartını garantiye gönderdim yenisi ile değişti. Ekran kartı yeni olmasına rağmen hala oluyor bu sorun. Sürücüyü DDU ile komple kaldırıp kuruyorum sürekli. Ben yine ekran kartından şüphe ediyorum çok arızalı çıkıyor bu modeller usandım. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Herkese Hayırlı Ramazanlar.

Son düzenleme:
İmza bölümünde yazıyor yinede yazayım. MSI Armor RX570

Monitörüm Acer K222HQL yenileme hızı 60. Fakat oyunlarda bu zamana kadar kapanmadı. Görüntü gidiyor bilgisayarın fanları klavye ışığı vesaire çalışıyor. Sadece görüntü gidiyor.

Eski ekran kartım arızalı çıktı yenisi gelmişti. Şuanda yine ekran kartından şüpheleniyorum. Yinede denemeye çalışacağım. Usandım bu sorundan belki Abdullah Bey bize yardımcı olur. :) @Abdullah Hacıgül

Aynı sorun bende de var ekran kartım msi rx570, itopyadan v3.5 sistemini almıştım. Tamamen aynı sorun başıma geliyor. İtopyadan aldım garantiyle uğraşıyorum fakat ne maillerime cevap veriliyor ne de başka sosyal medya uygulamalarından. Ayrıca telefon ile destek hattı da aşırı yetersiz, saatlerce beklediğim aramalarda hiçbir sonuca ulaşamadım. 1.30 saat civarı beklediğim bir aramamda ise ulaştım, sorunu ilettim. Yetkili bir yere aktaracağını söyledi ve aktarılmayı beklerken hat düştü :) Kısacası hiçbir şekilde teknik servis vs alamıyorum çok mağdurum.

Son düzenleme:
Ben bayramdan sonra tekrar göndereceğim garantiye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,248
Üyeler
190,715
Son üye
zambakçiçeği
Geri