Neler Yeni

bilgisayarda virüs mü var

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
telefondaki resimleri bilgisayara atmıştım osırada lol yama yapıyordu operadan da video izliyordum sonra diskte 1gb yer kalmış opera yetersiz bellek gibi bir hata verdi bende fotoğrafları sildim ondan dolayı mı oldu emin değilim neyse sonra video izliyordum bi 40 dk durdurdum başka birşeyle ilgilendim geri geldim google sekmesi hata verdi siyah beyaz bir ekran oldu diğer sekmeden izlemeye devam ettim valorantı açtım bu coldun't start hatası verdi lolü açtım değişik gri bir ekran oldu sonra görev yöneticisinden görevi sonlandır yapıp steam'i açtım pc siyah ekran verdi sonra wallpaper engine kullanıyordum o da kapandı bir anda sonra masaüstünde beyaz minik oval şeyler çıktı bende yeniden başlattım şimdi her uygulama açılıyor ama bilmiyorum ne yapmam gerekir kasperesky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Malwarebytes ile tara birde eğer bir şey çıkmaz ise temizdir herhalde

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malwarebytes ile tara birde eğer bir şey çıkmaz ise temizdir herhalde
kasperesky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı gene de dediğiniz şeyle bir tarama yapayım mı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
kasperesky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı gene de dediğiniz şeyle bir tarama yapayım mı
Yapmaktan zarar gelmez bu kadar şüpheleniyorsanız virüsten tarayın bence.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Bence virüs. Hemen format at. Başın belaya girmesin.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
temiz bir format tüm sorunları kökten çözecektir
Hayır hocam bazı virüsler BIOS'a bulaşıyor ve format ile çözülemiyor. Ama yinede genel olarak format kısa bir süreliğine Windows'u temizler.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
Hayır hocam bazı virüsler BIOS'a bulaşıyor ve format ile çözülemiyor. Ama yinede genel olarak format kısa bir süreliğine Windows'u temizler.
hocam biosa mı bulaşmışta

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
hocam biosa mı bulaşmışta
Hocam kesinlikle bir şey diyemem sadece bir formatla bir şey kalmaz diye düşünenlere yanıt olarak bios'a bulaşan virüslerin formatla çözülemediğini söylemek istemiştim. Ama oladabilir ve hatta başka bir ihtimal ise hiç virüs olmaması, belki sadece kısa bir süreliğine windows ne yapacağını şaşırmıştır bende de bir ara dediğinize benzer bir olay olmuştu. Ama sorundan sonra windows kullanıcı oturumunu otomatik kapatıp açmış sonrada ufak bir hata metni görüntülemişti. Sonra da aynı şeyi yaşamadım zaten. İsterseniz bir format atın birde bios'a reflash yapın o zaman endişelenecek bir şey kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom