Neler Yeni

Bilgisayardan Hiç Anlamıyorum Gaming Laptop Önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murad Korkmaz
1050 li laptop(sıfır için) isiniİzi görecektir. İşlemci Intel olursa daha iyi ama olmazsa da AMD üzmez.
öneriniz var mı peki link atma şansınız var mı ben özelliklerden pek anlamıyorum o yüzden soruyorum

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Metin2 cs go PUBG tarzı oyunlar oynayacağım

hocam bütçe ile ilgili cevapları yukarıda yazdım ne kadar uygun o kadar iyi zaten çok ahım şahım bir bilgisayar aramıyorum yazdığım oyunları oynatsa yeterli benim için
acer nitro serisine bakmalısın bir de indirimdeler diye biliyorum

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bütçe?

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
öneriniz var mı peki link atma şansınız var mı ben özelliklerden pek anlamıyorum o yüzden soruyorum
Ya excalibur (fiyatlar 1000₺ artmış durumda) ya da Monster(stoklarda yok) alirsaniz veya uygun fiyata HP Pavilion de alabilirsiniz. Ama şu an alacaksanız elinizi taşın altına koyarak 6000₺ yi gözden çıkarın. Eğer yok ben şu korona bitsin bekleyeyim derseniz, 5000₺ ye alırsınız aynı laptopu.

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murad Korkmaz
Ya excalibur (fiyatlar 1000₺ artmış durumda) ya da Monster(stoklarda yok) alirsaniz veya uygun fiyata HP Pavilion de alabilirsiniz. Ama şu an alacaksanız elinizi taşın altına koyarak 6000₺ yi gözden çıkarın. Eğer yok ben şu korona bitsin bekleyeyim derseniz, 5000₺ ye alırsınız aynı laptopu.
Bekleyelim biraz bakalım nasıl olacak
en üstteki laptopu oldu ki aldım daha sonra özelliklerini değiştirme şansına sahip miyim?

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Bekleyelim biraz bakalım nasıl olacak

en üstteki laptopu oldu ki aldım daha sonra özelliklerini değiştirme şansına sahip miyim?
Laptoplara Ram ekleme ve ssd takma haricinde geliştirme olmuyor işlemci ekran kartı felan değiştiremezsin

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murad Korkmaz
Laptoplara RAM ekleme ve ssd takma haricinde geliştirme olmuyor işlemci ekran kartı felan değiştiremezsin

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o yüzden de sağlam işlemcili ve ekran kartlı bir laptop bakmalıyım onlarda fiyat olarak baya sağlamlar

alper2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
alp eren
Monster al kıy paraya , senelerce kafan rahat etsin.

alper2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
alp eren
henüz ellerinde bilgisayar yok birçok bilgisayarları ön satışta stokta ürünleri pek yok ve fiyat olarak beni çok aşıyor
Doğrudur dolar yüzüne ne yapacaklarını şaşırdı millet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom