Furkanymn16
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Arkadaşlar çok detaylı şekilde olmadan nasıl temizleyebilirim fanları ekran kartını vb.
Fanlar kendi dönünce zararı oluyor diye biliyorum öyle değil mi? Öyle değilse bende öyle yapıcağım zararı olur diye yapmamıştımValla ben fön makinesi ile temizliyorum![]()
Fön makinesi ne kadar döndürebilir kiFanlar kendi dönünce zararı oluyor diye biliyorum öyle değil mi? Öyle değilse bende öyle yapıcağım zararı olur diye yapmamıştım
statik elektrik sıkıntı çıkarır evet, fanları tutman gerekFanlar kendi dönünce zararı oluyor diye biliyorum öyle değil mi? Öyle değilse bende öyle yapıcağım zararı olur diye yapmamıştım
Tamamdır tutup da deneyeceğimstatik elektrik sıkıntı çıkarır evet, fanları tutman gerek
SağolunStatik elektriği boşaltıp fön makinesinin soğuk kısmıyla veya basınçlı hava makinesiyle balkon gibi dış bir ortamda temizleyebilirsiniz.
Ben balkonda priz olmadığı için ve kasayı taşıma konusunda üşendiğim için bez ile belli yerleri silip geçiyorum. aldıktan 1 yıl sonra ise detaylı bir temizlik yapacağım.