Neler Yeni

Bilgisayarım Açılmıyor: Anakart ve PSU Sorunu

Benzer bir konu 2 hafta önce de açmıştım ama bu farklı.

Anakartım çalışmadığı için geçen hafta sahibinden üzerinden Asus P5G41T-M LX anakartı aldım.
Dün anakartım geldi ve sistemi kurdum. İlk başta ekranda görüntü yoktu biraz oynayinca düzeldi. GTS 250 yeşil ekran veriyordu sonrasında Radeon HD 6250 ile değiştirdim, ondan sonra ne olduysa oldu.

Anakartın içinde dahili ekran kartı var sorun ekran kartı değil ondan eminim. RAM değiştirince bir daha da açılmadı. Neredeyse tüm seçenekleri eledim sorun ya RAM (yuvaya tam oturmuyor gibi hissettiriyor ve bir tane mandal kırık) ya da anakart.
(Dünki olay)

Bunu dün yazmıştım ama silindi sanıp uğraşmadım şimdi bidaha konu açıcakken düzeldi. sorun büyük ihtimal PSU, şöyleki aşırı sesli çalışan bi tane daha PSU var, ilk onunla kullanınca sorun yoktu ama Everest'in PSU yu takınca olan oldu.
Sorun ekran kartı, RAM, işlemci değil ondan eminim. Bu arada Everest'in PSU bozuldu güç vermiyor

Aga versemde benim gönlüm razı gelmez buna vereceğim paraya biraz eklersin 1.5k ya i3 4130 h81 8 bütçe artarsa 16gb kombosu denk getirilebilir. Gerçekten iş görmeyen bir sistem . Sana bunu satmam sana kazık atmak olur .
Fiyat söyle bir yer de anlaşırız. Benim sistem Windows 10 zor açıyor orası ayrı

Yav dostum artık birbirinizi savunmayı salın çok gülünç duruma düşürüyorsunuz kendinizi :D Cevap yazıp yazıp git deme bana boş yere.
Ben haklı olanı savunurum, haksızlık edene de cevabı veririm...

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
Yav dostum artık birbirinizi savunmayı salın çok gülünç duruma düşürüyorsunuz kendinizi :D Cevap yazıp yazıp git deme bana boş yere.
Gülünç durumda olan sensin sana uzatma dedim selametle dedim sen hala umarım peşimi salarsin felan diyorsun

Aykut D.

80+ Gold
Fiyat söyle bir yer de anlaşırız. Benim sistem Windows 10 zor açıyor orası ayrı
Sabrın sonu selamet sabırla bekle aga gram pişman olmazsın .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sata 2var ssd taksanda performans alinmiyor

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Furkan Demirtaş
Her mesajın da ayrı çelişki var adam uzatmıyor zaten gerekeni söylüyor
Sorgulaması gerekenler sorgulasın o zaman birbirinizi savunmayı bırakırsanız. Benlik bir durum bir sıkıntı yok.

Ben haklı olanı savunurum, haksızlık edene de cevabı veririm...
Aynen belli dostum belli görüyoruz :)

Gülünç durumda olan sensin sana uzatma dedim selametle dedim sen hala umarım peşimi salarsin felan diyorsun
Sen kimsin bana uzatma diyeceksin :D Kendini artık haklı sanıp haklı çıkarmaya çalışmaktan vazgeç dostum.

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
Sorgulaması gerekenler sorgulasın o zaman birbirinizi savunmayı bırakırsanız. Benlik bir durum bir sıkıntı yok.

Sen kimsin bana uzatma diyeceksin :D Kendini artık haklı sanıp haklı çıkarmaya çalışmaktan vazgeç dostum.
Uzatma tekrardan diyorum uzatmak istersende artık bildirim gelmeyecek çünkü engelledim Allah'a emanetsin

Sabrın sonu selamet sabırla bekle aga gram pişman olmazsın .

Sata 2var ssd taksanda performans alinmiyor
ya ben de isterim 4. nesil i3 olsun rx 460 olsun ama yapabileceğim hiçbir şey kalmadı neredeyse @Mehmet Yılmaz Q8200 o anki mutluluk bile bana garip geldi çünkü biliyorum, işime yaramayacak, 16 yıllık tek avantajı 4 çekirdek ama yine söylüyorum; yapabileceğim hiçbir şey kalmadı

ya bak sinirlenmiyeceğim diyorum ama sen harbi ne yaşıyorsun? konuma gelmişsin, boş mesaj atıp dalga geçmişsin, diğer konu (4k Altına Her Oyunu Oynatacak Sistem) da da aynısını yapmışsın, uzatma diyorsun kendin uzatıyorsun. ve şimdi de ''benlik bir sıkıntı yok'' diyorsun. bak sadece 3 kelime: ''PSU bozuk olabilir'' bunu yazman bile belki benim işime yarayabilir, ama sen nerden baksan 500 kelimelik mesaj atmışsın ve 1 kelimesi bile faydalı değil sonra da ''Benlik bir durum bir sıkıntı yok.'' cidden bumu? daha da yazmıyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom