Arif Nazım
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bugün bilgisayarım işlemci fanini söktüm taktım ama su anda power tuşuna bastığımda bütün fanlar bir tur dönüp bilgisayar açılmadan kapanıyor bilgisi olan varmı acaba
soğutucu montajını düzgün yaptınız mı ?Bugün bilgisayarım işlemci fanini söktüm taktım ama su anda power tuşuna bastığımda bütün fanlar bir tur dönüp bilgisayar açılmadan kapanıyor bilgisi olan varmı acaba
Evet soketi düzgün taktımsoğutucu montajını düzgün yaptınız mı ?
kasa içinin fotoğrafını atar mısınızEvet soketi düzgün taktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anakartin ışığı yanıyor bu arada
Hani ışık yanıyor ? Genelde 3 farklı ışık yanar. Yanan ışığa göre tavsiye alınır.Evet soketi düzgün taktım
Anakartin ışığı yanıyor bu arada
kasa içinin fotoğrafını atar mısınız
kasa içinin fotoğrafını atar mısınız
Asus amblemi yanıyorMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Asus amblemi yanıyorHani ışık yanıyor ? Genelde 3 farklı ışık yanar. Yanan ışığa göre tavsiye alınır.
Yaklaş iyice bak hangi ışığın yandığına.
soğutucunun mandalını takarken kırdınız mı ? Önceden başıma gelmişti.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Asus amblemi yanıyor
Asus amblemi yanıyor
anakartın üstünde debug ledleri olur. önce kırmızı sonra beyaz en son da yeşil yanar. burada ne renk yanıyor diye soruyor arkadaşlar. statik elekrik olma ihtimali de var bence. pc güç bağlantısını kesip 5 dk bekle tekrar çalıştırmayı dene.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Asus amblemi yanıyor
Asus amblemi yanıyor
Onlar yanmadan PC kapatıyor kendini hocamanakartın üstünde debug ledleri olur. önce kırmızı sonra beyaz en son da yeşil yanar. burada ne renk yanıyor diye soruyor arkadaşlar. statik elekrik olma ihtimali de var bence. pc güç bağlantısını kesip 5 dk bekle tekrar çalıştırmayı dene.
Tmm dir hocam inşallah düzelirkomple sök yeniden topla çalıştır düzelicek büyü gibi bak dene