Çözüldü✓ Bilgisayarım açılmıyor yardım

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,934
Arkadaşlar işlemci takılı ram takılı zaten ekran kartı kullanmıyorum yani yok şöyleki harddiskim bozuktu ondan olabilirmi ama en azından görüntü gelirdi pc yi ilk açtığımda pc reset atıyor dahada atmıyor neyden kaynaklı olabilir

Arkadaşlar işlemci takılı ram takılı zaten ekran kartı kullanmıyorum yani yok şöyleki harddiskim bozuktu ondan olabilirmi ama en azından görüntü gelirdi pc yi ilk açtığımda pc reset atıyor dahada atmıyor neyden kaynaklı olabilir
anakartta herhagi bir ışık yanıyormu

fotoğrafını atabilirmisiniz ve anakartın kitapçığı duruyormu ?
Hayır durmuyor çok eski hocam 3mb dan daha fazla foto atamıyorum arşıv hatası ama ışık yanıyor bu sefer pc yi çalıştırdığı da reset atmadı ama hala ekran gelmiyor bide mouse takınca ışığı da geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fotoğrafını atabilirmisiniz ve anakartın kitapçığı duruyormu ?
Hocam ?

@banxtre @Abdullah Hacıgül yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Hayır durmuyor çok eski hocam 3mb dan daha fazla foto atamıyorum arşıv hatası ama ışık yanıyor bu sefer pc yi çalıştırdığı da reset atmadı ama hala ekran gelmiyor bide mouse takınca ışığı da geliyor

Hocam ?

@banxtre @Abdullah Hacıgül yardımcı olurmusunuz
hocam anakartınn modeli ne birde profilinize atabiliyorsunuz

Attım hocam da şu anda pc durduk yere kapanıyor ama hala ışık yanıyor biraz açık durunca elimde başka bir psu var onu değiştireceğim siz de bir bakın

Geri