evet. once ucgen seklindeki yere baktim koydum kendiliginden oturdu cubugunu kilite gecirdim ve stok fanini takdim ama takarken baya bi zorlandim.İşlemciyi doğru taktığına ve oturttuğuna emin misin?
Sıfır mı aldınız ve nereden aldınız işlemciyi. Stock fanı takarken işlemciyi bozma ihtimaliniz çok düşük diye düşünüyorum .. Kule tipi olsa evet çok yüksek çünkü işlemci üstünde büyük bir baskı oluyor. İşlemci bozuk olabilirevet. once ucgen seklindeki yere baktim koydum kendiliginden oturdu cubugunu kilite gecirdim ve stok fanini takdim ama takarken baya bi zorlandim.
Hocam Mümkünse eski işlemciniz elinizdeyse onu takıp çalıştırmayı deneyin. Eğer olursa işlemcide sorun olabilir. 2. El Satın Almışsanız vay halinize efendim.Arkadaslar yeni islemci aldim taktim calismiyor hersey takili acma tusuna basiyorum acilmiyor neden olabilir lutfen yardim edin.
knkm sistemi 2.el mi aldın veya işlemciyi 2çel alırken test edtmeden aldıysan sorun işlemcide olabilirArkadaslar yeni islemci aldim taktim calismiyor hersey takili acma tusuna basiyorum acilmiyor neden olabilir lutfen yardim edin.
evet 2. el islemciknkm sistemi 2.el mi aldın veya işlemciyi 2çel alırken test edtmeden aldıysan sorun işlemcide olabilir
eskisi 3 2200g suanki 3 3100 anakartim biostar a320mh.Eski işlemci neydi yenisi ne? Anakart ne?
islemci amd 3 3100, anakart a320mh ama anlamadigim sey hic acilmiyor guc geliyor klavye mouse a isik geliyor mesela ama power tusuna basina pc den cit cikmiyo bu kadar onemlimi bios guncellemesi.Anakart ne aldığın işlemci ne bios güncellemesi istiyor olabilir bilgi vermeden konu açmayı birakin artık
hocam islemci 3 3100 anakart a320mh uyumlu sitesinden baktim umarim bios guncellemesiyle olur islemci bozuk degildir.İşlemcin anakart ile uyumlu olmayabilir. Önce desteğine sonra güncellemesine bakman yararlı olur.
Keşke önce test etseydiniz geçmiş olsun.evet 2. el islemci
Post automatically merged:
eskisi 3 2200g suanki 3 3100 anakartim biostar a320mh.