bilgisayarım açılmıyor

daryl.

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaslar yeni islemci aldim taktim calismiyor hersey takili acma tusuna basiyorum acilmiyor neden olabilir lutfen yardim edin.

Ekler

• IMG20211014173342.jpg
    IMG20211014173342.jpg
    2.4 MB · Hit: 67
İşlemciyi doğru taktığına ve oturttuğuna emin misin?

evet. once ucgen seklindeki yere baktim koydum kendiliginden oturdu cubugunu kilite gecirdim ve stok fanini takdim ama takarken baya bi zorlandim.
Sıfır mı aldınız ve nereden aldınız işlemciyi. Stock fanı takarken işlemciyi bozma ihtimaliniz çok düşük diye düşünüyorum .. Kule tipi olsa evet çok yüksek çünkü işlemci üstünde büyük bir baskı oluyor. İşlemci bozuk olabilir

Arkadaslar yeni islemci aldim taktim calismiyor hersey takili acma tusuna basiyorum acilmiyor neden olabilir lutfen yardim edin.
Hocam Mümkünse eski işlemciniz elinizdeyse onu takıp çalıştırmayı deneyin. Eğer olursa işlemcide sorun olabilir. 2. El Satın Almışsanız vay halinize efendim.

knkm sistemi 2.el mi aldın veya işlemciyi 2çel alırken test edtmeden aldıysan sorun işlemcide olabilir

Eski işlemci neydi yenisi ne? Anakart ne?

Anakart ne aldığın işlemci ne bios güncellemesi istiyor olabilir bilgi vermeden konu açmayı birakin artık

İşlemcin anakart ile uyumlu olmayabilir. Önce desteğine sonra güncellemesine bakman yararlı olur.

Anakart ne aldığın işlemci ne bios güncellemesi istiyor olabilir bilgi vermeden konu açmayı birakin artık
islemci amd 3 3100, anakart a320mh ama anlamadigim sey hic acilmiyor guc geliyor klavye mouse a isik geliyor mesela ama power tusuna basina pc den cit cikmiyo bu kadar onemlimi bios guncellemesi.
Post automatically merged:

İşlemcin anakart ile uyumlu olmayabilir. Önce desteğine sonra güncellemesine bakman yararlı olur.
hocam islemci 3 3100 anakart a320mh uyumlu sitesinden baktim umarim bios guncellemesiyle olur islemci bozuk degildir.

Eskisi çalışıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,988
Üyeler
190,844
Son üye
Habip2
Geri