deadfellow
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Ne saçmalamissiniz yorumlarda boyle ya. Anakarttaki bios pilini çıkart 5 dakka bekle sonra geri tak pc in açılacak
Hİç bilemedin kısa devre yaptır pinlere tornavida ile dokunarakNe saçmalamissiniz yorumlarda boyle ya. Anakarttaki bios pilini çıkart 5 dakka bekle sonra geri tak pc in açılacak
Dediklerinizi denedim ancak sorun hala aynı. Birde normalde klavyenin ışıkları yanardı. Onların yanmadığını fark ettim.Temizlik değil zaten Sarı kısımlar zarar görür veya temazsizlik sonucu kararma yapar .
Anakarta ışık tutun sararma varmı.Dediklerinizi denedim ancak sorun hala aynı. Birde normalde klavyenin ışıkları yanardı. Onların yanmadığını fark ettim.
Anakartın hiçbir yerinde sarartı göremedim.Anakarta ışık tutun sararma varmı.
Hangi pinlere hocam.Hİç bilemedin kısa devre yaptır pinlere tornavida ile dokunarak
Psu? nedirAnakartın hiçbir yerinde sarartı göremedim.
Deniyorum şuan.Ne saçmalamissiniz yorumlarda boyle ya. Anakarttaki bios pilini çıkart 5 dakka bekle sonra geri tak pc in açılacak
Zalman ZM 500Psu? nedir
Ekran kartınız sıkıntıli olabilirDeniyorum şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zalman ZM 500
BIOS pilini çıkardım. Ekran kartı ve RAM'leri çıkardım. Hepsinin sarı kısımlarını silgiyle sildim ve yerlerine geri taktım. Kabloların hepsini kontrol ettim ve sonunda sistemi çalıştırmayı başarabildim. Hepinize yardımları için teşekkür ederim.Bugün yanıt geldi goturdugum yerden sorunum anakartta değil ekran kartimdanmis bu zamanda çok kötü oldu sorunun ekran kartında olmadı umarım senin sorunun farklı bir parçadadır
silgiyle silmen gerekmıyordu bios pilini cıkarıp takman yeterliydi forumdaki coğu kişi bilgisi olmadıgı halde salladıgı icin o kadar şeyle uğraştınBIOS pilini çıkardım. Ekran kartı ve RAM'leri çıkardım. Hepsinin sarı kısımlarını silgiyle sildim ve yerlerine geri taktım. Kabloların hepsini kontrol ettim ve sonunda sistemi çalıştırmayı başarabildim. Hepinize yardımları için teşekkür ederim.
Olsun hocam şimdiye kadar hiç silmemiştim.silgiyle silmen gerekmıyordu bios pilini cıkarıp takman yeterliydi forumdaki coğu kişi bilgisi olmadıgı halde salladıgı icin o kadar şeyle uğraştın