Bilgisayarımda tek slot ram var kapatıp denedim değişmeyi sorun düzelmedi ekran kartım 1050 tipc yi kapatıp ramlerini çıkar ve teker teker takıp açmayı dene sonra ikisinide tak ikitaneyse öyle dene slotlarını falan değiştirip dene ramlerden olup olmadığını kontrol et kısacası
güç kaynağı değiştirBilgisayarımda tek slot ram var kapatıp denedim değişmeyi sorun düzelmedi ekran kartım 1050 ti
Knk pc kapat anakart üzerindeki bios pilini çıkart 10dk bekle sonra tak pc çalıştır çalışmazsa ram 1 tanesini çıkart öyle çalıştır ram slotunu temizle tozlanmış olabilirBilgisayarımı açtığımda çalışıyor fakat görüntü alamadım başka monitörlede denedim girişleri değiştirdim işe yaramadı yardım ederseniz sevinirim anakartım şu
PRIME B350M-K
Everest 600wgüç kaynağı değiştir
Ekran kartının çıkışına taktımMonitör kablosunu doğru yere taktığınızdan emin misiniz ? Bazen dalgınlıkla işlemci çıkışına takılıyor
Tek ram var sorun olurmuKnk pc kapat anakart üzerindeki bios pilini çıkart 10dk bekle sonra tak pc çalıştır çalışmazsa ram 1 tanesini çıkart öyle çalıştır ram slotunu temizle tozlanmış olabilir
Sorun olmaz dediğimi yap bios pilini çıkart beklet sonra takEkran kartının çıkışına taktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tek ram var sorun olurmu
Yaptım fakat işe yaramadıSorun olmaz dediğimi yap bios pilini çıkart beklet sonra tak