Bilgisayarım donuyor

Kadirokms

80+
Reaksiyon skoru
76
Beyler iyi akşamlar yakın zamanda bi sistem topladım bu sistemimi odamda bulunan küçük çekmecenin üstüne koydum fakat o çekmece kapağı kapatıldığında bilgisayarım komple donuyor reset atınca düzeliyor. Kabloları kontrol ettim fakat temassızlık yok bi sıkıntı yok bu sorun neden oluşuyordur?

Beyler iyi akşamlar yakın zamanda bi sistem topladım bu sistemimi odamda bulunan küçük çekmecenin üstüne koydum fakat o çekmece kapağı kapatıldığında bilgisayarım komple donuyor reset atınca düzeliyor. Kabloları kontrol ettim fakat temassızlık yok bi sıkıntı yok bu sorun neden oluşuyordur?
çekmecenin içinemi bu nasıl bir çekmece

çekmecenin içinemi bu nasıl bir çekmece
Koskoca kasayı çekmecenin içine mi koydun ?
sakin olun bunlardan değil
Büyük Boy 4 Çekmece Komidin Açık Gri Raddan Görünümlü Çekmeceli H Fiyatları  ve Özellikleri

Var mıdır bildiğiniz çözüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok kanka bunun 2 katlı olanının en üstünde
valla durumu anlamadım çözüm üreteyim fota atabilirmisin kasanın

Eyvallah kankam

valla durumu anlamadım çözüm üreteyim fota atabilirmisin kasanın
Kanka bak şimdi 2 çekmeceli bi komidin düşün tamam mı o fotoğrafta attığının 2 çekmeceli olanı benim kasa da bu komidinin üstünde. Ve komidin çekmecesi kapandığıda bilgisayar donuyor. Fotoğraf atmak isterdim fakat şuan maalesef atamam

Eyvallah kankam

Kanka bak şimdi 2 çekmeceli bi komidin düşün tamam mı o fotoğrafta attığının 2 çekmeceli olanı benim kasa da bu komidinin üstünde. Ve komidin çekmecesi kapandığıda bilgisayar donuyor. Fotoğraf atmak isterdim fakat şuan maalesef atamam
belki kablolar hareket ediyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,804
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri