Bilgisayarım fps sınırı koyuyor

Reaksiyon skoru
39
Merhaba abilerim, ben kısa zaman önce fps arttırmak amacı ile bir uygulama yükledim. bu uygulama benim fpsimi 144 e sabitledi her oyunda. mesela cs de 300-400 fps alabiliyorken 144 te sabitlendi. fakat sadece cs de değil her oyunda böyle. uygulamayı sildim ama düzelmedi. ben bunu nasıl düzeltebilirim illa ki format mı atmam lazım. format atmak istemiyorum çünkü önemli dosyalar ve çok yüksek kapasiteli oyunlarım var :/ teşekkür ederim :)

Merhaba abilerim, ben kısa zaman önce fps arttırmak amacı ile bir uygulama yükledim. bu uygulama benim fpsimi 144 e sabitledi her oyunda. mesela cs de 300-400 fps alabiliyorken 144 te sabitlendi. fakat sadece cs de değil her oyunda böyle. uygulamayı sildim ama düzelmedi. ben bunu nasıl düzeltebilirim illa ki format mı atmam lazım. format atmak istemiyorum çünkü önemli dosyalar ve çok yüksek kapasiteli oyunlarım var :/ teşekkür ederim :)
hocam 300-400 fps alabiliyorken neden fps yükselten uygulama yüklediniz ve tüm oyunların sabit 144 olması iyi bir şey sizce değil mi ?

m 300-400 fps alabiliyorken neden fps yükselten uygulama yüklediniz v
hocam 300-400 fps alabiliyorken neden fps yükselten uygulama yüklediniz ve tüm oyunların sabit 144 olması iyi bir şey sizce değil mi ?
[/
haklısınız aslında ama işlemciyi daha çok hızlandırmak istemiştim işte. ama 200 300 fps almak varken 144 almak daha mı iyi olur ?

CS'de konsola fps_max 0 yazın yine aynı şekilde 300 400 fps alıcaksınız. Diğer oyunlarında ayarlarına bakın fps kısıtlamayla ilgili bşiler varsa onlarıda kapatın.

Sabitlenmesi daha mantıklı 144 görüyon en fazla zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
csgo da sabitlenmeyi kaldırmak için fps_max 0 yazın
Diğer oyunlarda ise dikey eşitleme veya vsync i kapatın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,725
Üyeler
188,304
Son üye
onurin
Geri