bilgisayarım kasıyor

aybrkko

80+
Reaksiyon skoru
2
hocamlar selamun aleykum

11th intel i5im ve gtx1650ye sahibim fakat bilgisayarım masaüstünde olsun video izlerken olsun donuyor kasmaya başlıyor kasa temizligini yeni yaptırdım bugun. Bu sorunu çözmek içni ne yapabilrm bilgisayarda virüs yok

hocamlar selamun aleykum

11th intel i5im ve gtx1650ye sahibim fakat bilgisayarım masaüstünde olsun video izlerken olsun donuyor kasmaya başlıyor kasa temizligini yeni yaptırdım bugun. Bu sorunu çözmek içni ne yapabilrm bilgisayarda virüs yok
hocam belki bilgsayarcı sizden gizli parça çalmıştır siz farketmemişsinizdir veya ramler ottururken 1 ini tam takamıştır pc 1 rami algılamıyordur o yüzden ram düşük kalıyordur kasıyordur veya bazı soketler tam oturmamış olabilir kablon bozulmuş yerinden oynamış olabilir

özellikler kısmından baktım 16gb ram takılı normalde olduğu gibi özelliklerden kontrol ettim görünmeyen parça filan varmı diye oyle bir sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemde lolde en düşük ayarlarda bile 120 fps civarı alması normal midir sence

özellikler kısmından baktım 16gb ram takılı normalde olduğu gibi özelliklerden kontrol ettim görünmeyen parça filan varmı diye oyle bir sorun yok

bu sistemde lolde en düşük ayarlarda bile 120 fps civarı alması normal midir sence
Değil gibi. Ne zamandır kasıyor yakında driver vb ne kurdunuzü

hocamlar selamun aleykum

Sanki işlemci soğutucu tam oturmamışta ısınıyor ve güç kesiyor gibi

hocam bilgisayarı toplattıgımız bi tamirci tanıdıgımız var aldığım zaman ne durumdaydı ınanın hıc hatırlamıyorum bu sene daha adam akıllı yenı yenı oynamaya başladım fakat kasması drobu çok fazla masaüstünde bile o durumda yanı tüm bağlantılarını o yaptı kasada 1 tane fan var sadece sıcaklık yüzünden olabilir mi

hocamlar selamun aleykum

söyleyebileceim tek şey maksimum termal macun yenileme yada parça değişimi için başkasına pc verilmesidir oda gözünüzün önünde olmalı ne yapar bilinmez kendiniz temizleyin pc yi bundan sonra

Değil gibi. Ne zamandır kasıyor yakında driver vb ne kurdunuzü

Sanki işlemci soğutucu tam oturmamışta ısınıyor ve güç kesiyor gibi
bugün driver booster ile kurdum driverları güncellenmeyenler varmış güncelledim bi arkadaşım format atıp driverları kendın kur dedı yarın flashbellek alıp onu deneyeceğim

söyleyebileceim tek şey maksimum termal macun yenileme yada parça değişimi için başkasına pc verilmesidir oda gözünüzün önünde olmalı ne yapar bilinmez kendiniz temizleyin pc yi bundan sonra
evet hocam öğrenip kendım yapacağim bundan sonra kulagıma küpe oldu

IMG_2898.webp

bugün driver booster ile kurdum driverları güncellenmeyenler varmış güncelledim bi arkadaşım format atıp driverları kendın kur dedı yarın flashbellek alıp onu deneyeceğim

evet hocam öğrenip kendım yapacağim bundan sonra kulagıma küpe oldu
basit bir fön makinesi yada hava püskürtme makinesi ve küçük bir fırçayla çok rahat temizlersiniz hava vererek büyük tozları atarsınız fırça ilede yavaş yavaş yapışan tozları alın başka zaten parça söke söke temizlemeye gerek yok

Geri