Neler Yeni

Bilgisayarım ne kadar eder

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Musa
2. El sitesine baktığım zaman insanlar 3060 ekran kartını da 15k üstu satıyor 25k satan bile var rtx 3070 dahilinde 25k üstü veya 20k arası satmanı öneririm ilk yüksek fiyattan koyup indirim yaparak inebilrisin ama bence bu sisteme 20k altı yakışmaz tavsiyem bu yani 30k ile 25k arası satmaya çalış <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şaşırdım 17k 3070 ekran kartına patladım nxsmxnsmx <3
25k yar Ryzen 5 7600 512gb M2 SSD 3070 sattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
Monitör dahil satıcam alırsam her şey dahil tekrar sistem alıcam mantıklı mı bilmiyorum. Bu fiyatlarda pcde bulamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Ali Demir
Instagram
M.ali.dmr4
Steam
TRkapella
Discord
TRkapella
25-30'a çok rahat gitmesi lazım hocam
abartmayın kardeşim 32 ram 4060 asus tuf gaming 24 inc sistemi ben 23 e verdim sizin bu düşünceleriniz yüzünden zaten piyasa düşmüyor 3070 güzel kart evet ama zamanı geçiyor yavaştan.

sistemin max ederi hepsi dahil 20 k öp başına koy knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
abartmayın kardeşim 32 ram 4060 asus tuf gaming 24 inc sistemi ben 23 e verdim sizin bu düşünceleriniz yüzünden zaten piyasa düşmüyor 3070 güzel kart evet ama zamanı geçiyor yavaştan.

sistemin max ederi hepsi dahil 20 k öp başına koy knk
Eyv reis şimdi senden pc tavsiyesi istiyorum 🙂

bztrkz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa ayna
Merhaba bilgisayarımı satmayı düşünüyorum monitörde dahil olarak 27K teklif verdiler sizce bu fiyata satılır mı satılırsa bu fiyata monitör dahil nasıl bir sistem alabilirim Alıntıyı görüntüle
Bence iyi teklif aga, ben olsam satardım

Eyv reis şimdi senden pc tavsiyesi istiyorum 🙂
Aga ne oynuyorsun böyle bu sistemi satıp yeni sisteme geçeceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Ali Demir
Instagram
M.ali.dmr4
Steam
TRkapella
Discord
TRkapella
pc ilanı paylaşan bütün sitelere gir oralarda fiyatları sürekli 1000 tl arayla filtrele ilan tarihlerini son 24 saat seç yani 29 bin 30 bin arası gibi 1-2 hafta ilanları takip et o paralara 4060 ti sistem alırsın bende şuan sistem alacağım için takip ediyorum.

Sıfır içinde yine 4060 ti öneririm bazen kasalarda güzel indirimler olur onlara da bak 25 k altına 4060 ti görürsen yapış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
Bence iyi teklif aga, ben olsam satardım

Aga ne oynuyorsun böyle bu sistemi satıp yeni sisteme geçeceksin
Genelde cs2 oynuyorum

pc ilanı paylaşan bütün sitelere gir oralarda fiyatları sürekli 1000 tl arayla filtrele ilan tarihlerini son 24 saat seç yani 29 bin 30 bin arası gibi 1-2 hafta ilanları takip et o paralara 4060 ti sistem alırsın bende şuan sistem alacağım için takip ediyorum.

Sıfır içinde yine 4060 ti öneririm bazen kasalarda güzel indirimler olur onlara da bak 25 k altına 4060 ti görürsen yapış.
Eyv reis

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Arif güngör
Merhaba bilgisayarımı satmayı düşünüyorum monitörde dahil olarak 27K teklif verdiler sizce bu fiyata satılır mı satılırsa bu fiyata monitör dahil nasıl bir sistem alabilirim Alıntıyı görüntüle
bu sistemi 20k ya satabilirseniz öpüp başınıza koyun. eğer dediğiniz fiyatı veren varsa durmayın satın. arkadaşların dediği gibi 7500f li bir kombinasyon yapabilirsiniz bunu sattıktan sonra. Ayrıca bütçeniz ne ona göre birşeyler önerelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
Hocam bütçem 30K
bu sistemi 20k ya satabilirseniz öpüp başınıza koyun. eğer dediğiniz fiyatı veren varsa durmayın satın. arkadaşların dediği gibi 7500f li bir kombinasyon yapabilirsiniz bunu sattıktan sonra. Ayrıca bütçeniz ne ona göre birşeyler önerelim.

Top Bottom