Bilgisayarım ne kadar eder ?

Dostum yanlis yapmissin bu sistem alip 1-2k kar ile satabilecegin bir sistem degil. Bence satmak ile ugrasma. Keyfini cikar. Yok elim sikisik elden cikarmam gerek diyorsan da max satabilecegin 10k gercekler acidir
Amacım kâr değil normalde xbox vardı bende onu sattım pc aldım ama pc adamı olmadığımı öğrendim

Hocam ben 12 ye ilan attım burdanda fikir alayım dedim lakin 7,8 bin gibi rakamlar bana saçma geldi
12 ye sırf kasayı mi koydunuz ben 11.5 a 3060 i5 12400f li sistemi sıfır a aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amacım kâr değil normalde xbox vardı bende onu sattım pc aldım ama pc adamı olmadığımı öğrendim
Ustam keşke almadan önce biraz araştırsa idin 1660 süper gitmiyor okadar 2.elde bu fiyatlara

Sistemde para eder demirbaş bir işlemci 2anakart

Hayır monitörle ayrıca nerdeymiş bu 11.5 a 3060lı sistem ?
Fatura Atayım mı?

Modart blue

Fatura Atayım mı?

Modart blue
20 tane stokla reklam için satılan sistem kim alabildiki o sistemi koca forumda 3,5 kişi alabildi. Sanki satışı halen devam ediyormuş gibi söylüyorsunuz madem öyle 11.5 a bana satın ben alayım ? Hemen alıcam satarsanız.

bende atarım benimkini

Fatura Atayım mı?

Modart blue
keske pc hocasını yakalaydık ısınıyomu?

20 tane stokla reklam için satılan sistem kim alabildiki o sistemi koca forumda 3,5 kişi alabildi. Sanki satışı halen devam ediyormuş gibi söylüyorsunuz madem öyle 11.5 a bana satın ben alayım ? Hemen alıcam satarsanız.
1 500 adet satıldı 2 kasanızıbkasası rezalet ekran kartı islemci anakart dısında ram 8 diye gözüküyo hickimse 10 vermez 9-9.5 gidebilir

1050Tİ+İ3 9100F KASA SADECE 11.999TL .png

Seninkinin de satışı devam etmiyo , max 8.5 eder

bende atarım benimkini

keske pc hocasını yakalaydık ısınıyomu?

1 500 adet satıldı 2 kasanızıbkasası rezalet ekran kartı islemci anakart dısında ram 8 diye gözüküyo hickimse 10 vermez 9-9.5 gidebilir
PC hocası kasa psu olarak daha iyiydi 500 TL farkı hakediyo idi
Isınıyor mu sorusuna cevap veremeyecegim kulanmadan sattım ben o sistemi

Hocam ben 12 ye ilan attım burdanda fikir alayım dedim lakin 7,8 bin gibi rakamlar bana saçma geldi
ederi bu kadar hocam.ikinci el piyasası böyle.sıfırların fiyatı epey düştü çünki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,385
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri