Bilgisayarım Ses var Görüntü yok

noyan123

80+
Reaksiyon skoru
204
Merhaba Arkadaşlar.

Oyun oynarken bir anda ekran gitti ve görüntü gelmiyor, oyunun arkada sesi geliyordu. Sonra bilgisayarı kapadım, açtığımda görüntü yok devem ediyor.
Windows açılış sesi geliyor ama görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir.

bir rami çıkart ve dene olmazsa başka slota tak olmazsa aynı işlemi diğer ram e de yap tabii varsa

bir rami çıkart ve dene olmazsa başka slota tak olmazsa aynı işlemi diğer ram e de yap tabii varsa
Sök tak yaptım, farklı ram ile yaptım. durum aynı devam ediyor. Bios ekranı falanda görmüyor ama windows açılış sesi geliyor.

Sök tak yaptım, farklı ram ile yaptım. durum aynı devam ediyor. Bios ekranı falanda görmüyor ama windows açılış sesi geliyor.
laptop mu
Post automatically merged:

kasa ise monitörün güç kablosunu çıkar ama pc yi kapatma 5dk bekle sonra geri tak olmazsa hdmi kablosu için yap

bende de aynı sorun sadece csgo da var konu açtım profilden bakabilirsiniz. sorunu hala çözemedim yardımcı olursanız sevinirim detaylar zaten açtığım konuda yazıyor. (çözebilirsen banada haber ver belki bende de olur)

laptop mu

kasa ise monitörün güç kablosunu çıkar ama pc yi kapatma 5dk bekle sonra geri tak olmazsa hdmi kablosu için yap
denedim olmadı, televizyona taktım kasayı gene görüntü yok.

laptop mu

ekran kartını değiştirdim ekran geldi, ekran kartımdaki sorun drive kaynaklı olabilir mi? 3060 vardı daha yeni aldım

Son düzenleme:
denedim olmadı, televizyona taktım kasayı gene görüntü yok.

ekran kartını değiştirdim ekran geldi, ekran kartımdaki sorun drive kaynaklı olabilir mi? 3060 vardı daha yeni aldım
ekran kartının mosfetleri ya da kondansatörü bozulmuş olabilir ekran kartı tamiri yapabiliyorsan yap yapamıyorsan işi bilen birine götür

Merhaba Arkadaşlar.

Oyun oynarken bir anda ekran gitti ve görüntü gelmiyor, oyunun arkada sesi geliyordu. Sonra bilgisayarı kapadım, açtığımda görüntü yok devem ediyor.
Windows açılış sesi geliyor ama görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir.
hdmı kablosunda sorun olabilir mi?Gerçi onda da no signal diyordu sanırım olsaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,387
Üyeler
191,083
Son üye
ahmetylcn
Geri