E EnesLY 80+ Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 27 Reaksiyon skoru 1 13 Kasım 2025 #1 Bilgisayarımı açtığım gibi her şey silinmiş ve garip simgelerle karşılaştım virüs bulaşmış galiba bilgileri burdan kurtarabilir miyim dönüşü var mıdır Ekler IMG_7650.webp 1.1 MB · Hit: 30 IMG_7649.webp 1.1 MB · Hit: 32
Bilgisayarımı açtığım gibi her şey silinmiş ve garip simgelerle karşılaştım virüs bulaşmış galiba bilgileri burdan kurtarabilir miyim dönüşü var mıdır
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 17,769 Reaksiyon skoru 8,047 13 Kasım 2025 #2 İlk defa böyle bir şey gördüm. Öncelikle malwarebyte indirip tarama yapabilirsin. Kayıt almadıysan ki zaten bir çoğumuz almayız veriler gitmiştir.
İlk defa böyle bir şey gördüm. Öncelikle malwarebyte indirip tarama yapabilirsin. Kayıt almadıysan ki zaten bir çoğumuz almayız veriler gitmiştir.
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,624 Reaksiyon skoru 2,344 13 Kasım 2025 #3 Sağ alttaki yazılar büyük ihtimalle Windows'u orijinal yapın yazısıdır. O bölge onun bölgesi yani. Onun dışında yeni bir şey indirdin mi bilgisayara yakın zamanda? Ona göre sistemi geri yükleyip, sağlam bir tarama gerçekleştirirsen sorun çözülür.
Sağ alttaki yazılar büyük ihtimalle Windows'u orijinal yapın yazısıdır. O bölge onun bölgesi yani. Onun dışında yeni bir şey indirdin mi bilgisayara yakın zamanda? Ona göre sistemi geri yükleyip, sağlam bir tarama gerçekleştirirsen sorun çözülür.