kısa devre olacağını sanmam muhtemelen kurumuştur siz uyandığınızda güzelce temizlediysen çalışacaktır
inşallah hocam inşallah
psu vs denediler onlarda sorun yoktu anakart kullanmayack halde ise yeni bir anakart alsam sistem kurtulurmuvatandan aldığım bilgisayarımı dün sabah uyandığımda güç tuşuna tıklayınca hiç bişey olmadığını fark ettim bakınca kasanın üst ızgara tarafından 1 bardak süt kasanın içine dökülmüş kurutarak apar topar vatana götürdük anakartında sorun olduğunu söylediler direk kolonya ve diş fırçasıyla anakartı temizlemeye çalıştık yarın sistemi tekrar montajlatıp deniyeceğiz sizce sorun olur mu olursa ne öneriyosunuz lütfen açıklayın 1 ay bile olmadı sağolsunlar alalı
Geçmiş olsun.
Alıntıyı görüntüle
yok hocam gece oynadım sorun yoktu galiba kardeşim uyurken istemeden düşürmüş sabah kalktığımızda durum böyle idi çalışır halde dökülmediğine eminimBilgisayar çalışır durumda döküldüyse kısa devre olasılığı büyük.
garanti kapsamına çıkmış olmaz mıGarantiye ver. Onun dışında çok ellemeyin bence. Ben de fanta dökmüştüm.
Geçmiş olsun.İyi iyi kimse porçay espri yapmadı.
Kardeşim tiner ile temizledinmi ? Fırça ile sonra peçete ile üstünden al içine sokmavatandan aldığım bilgisayarımı dün sabah uyandığımda güç tuşuna tıklayınca hiç bişey olmadığını fark ettim bakınca kasanın üst ızgara tarafından 1 bardak süt kasanın içine dökülmüş kurutarak apar topar vatana götürdük anakartında sorun olduğunu söylediler direk kolonya ve diş fırçasıyla anakartı temizlemeye çalıştık yarın sistemi tekrar montajlatıp deniyeceğiz sizce sorun olur mu olursa ne öneriyosunuz lütfen açıklayın 1 ay bile olmadı sağolsunlar alalı