Neler Yeni

BİLGİSAYARIMA SÜT DÖKÜLDÜ

Jaja50

80+ Silver
hocam kusura bakmayın ama başlığı görünce hunharca güldüm :d

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
piskevit ban

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Eğer çalıştırmadan önce sütun döküldüğünü görseydiniz anakartı ve diğer parçaları kurutarak bu beladan belki kurtulabilirdiniz. Tamir olmadan çalışacağını sanmıyorum.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bilgisayar çalışır durumda döküldüyse kısa devre olasılığı büyük.

emreeeder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
efe emre
vatandan aldığım bilgisayarımı dün sabah uyandığımda güç tuşuna tıklayınca hiç bişey olmadığını fark ettim bakınca kasanın üst ızgara tarafından 1 bardak süt kasanın içine dökülmüş kurutarak apar topar vatana götürdük anakartında sorun olduğunu söylediler direk kolonya ve diş fırçasıyla anakartı temizlemeye çalıştık yarın sistemi tekrar montajlatıp deniyeceğiz sizce sorun olur mu olursa ne öneriyosunuz lütfen açıklayın 1 ay bile olmadı sağolsunlar alalı
psu vs denediler onlarda sorun yoktu anakart kullanmayack halde ise yeni bir anakart alsam sistem kurtulurmu

emreeeder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
efe emre
Bilgisayar çalışır durumda döküldüyse kısa devre olasılığı büyük.
yok hocam gece oynadım sorun yoktu galiba kardeşim uyurken istemeden düşürmüş sabah kalktığımızda durum böyle idi çalışır halde dökülmediğine eminim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İyi iyi kimse porçay espri yapmadı.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
öncelikle geçmiş olsun
bundan sonrası benim boş isyanım aga adamlar yanlışlıkla kasalarına süt döküyor ben csgoda noscope için sakış yapıştırırken hatim indiriyorum

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
vatandan aldığım bilgisayarımı dün sabah uyandığımda güç tuşuna tıklayınca hiç bişey olmadığını fark ettim bakınca kasanın üst ızgara tarafından 1 bardak süt kasanın içine dökülmüş kurutarak apar topar vatana götürdük anakartında sorun olduğunu söylediler direk kolonya ve diş fırçasıyla anakartı temizlemeye çalıştık yarın sistemi tekrar montajlatıp deniyeceğiz sizce sorun olur mu olursa ne öneriyosunuz lütfen açıklayın 1 ay bile olmadı sağolsunlar alalı
Kardeşim tiner ile temizledinmi ? Fırça ile sonra peçete ile üstünden al içine sokma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,830
Üyeler
165,244
Son üye
Alfazya