Bilgisayarımda mining mi var

ledunha

80+
Reaksiyon skoru
63
selamlar bilgisayarım googlede gezinirken acayip fan hızını arttırıyor cidden rahatsız edici bir seviyeye geliyor ama denetim masasını actıgım an ses giddiyor denk gelmişimdir heralde diye ilk takmyordum ama gir cık yapa yapa yaklasık 9-10 defa denetim masası ve google arası gecis yaptım her seferinde fan hızı artıp azalıyor. Mining yapan bir program var mı ogrenebilmemin bir yolu var mı

dostlar up

bilen birisi yok mu?

Sadece Chrome açınca oluyorsa mining veya başka bir virüs olduğunu sanmıyorum. Eğer senin dediğin gibi görev yöneticisi veya denetim masasını açınca kendini gizleyecek kadar zeki bir virüs olsa, sen herhangi bir programdayken veya masaüstünde boş duruyorken bile fanın çalışırdı. Oyunlarda falan performans düşüşün yoksa veya Chrome haricinde sistemden gereksiz ses çıkmıyorsa korkmaya pek gerek yok gibi. Yine de Kaspersky veya Malwarebytes gibi programlar indirip bir tam taramayla kontrol edebilirsin. Eğer o da gönlünü ferahlatmazsa, git 2. bir ekran bağla (telefonun da olur) ve Chrome açıkken diğer ekrandan denetim masasına bak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Sadece Chrome açınca oluyorsa mining veya başka bir virüs olduğunu sanmıyorum. Eğer senin dediğin gibi görev yöneticisi veya denetim masasını açınca kendini gizleyecek kadar zeki bir virüs olsa, sen herhangi bir programdayken veya masaüstünde boş duruyorken bile fanın çalışırdı. Oyunlarda falan performans düşüşün yoksa veya Chrome haricinde sistemden gereksiz ses çıkmıyorsa korkmaya pek gerek yok gibi. Yine de Kaspersky veya Malwarebytes gibi programlar indirip bir tam taramayla kontrol edebilirsin. Eğer o da gönlünü ferahlatmazsa, git 2. bir ekran bağla (telefonun da olur) ve Chrome açıkken diğer ekrandan denetim masasına bak.
eyvallah hocam sagolasın

chrome sanıldığı kadar hafif değil eksi çoğu bilgisayarda fan açar zor bir program

hocam sistemim imzamdaki gibi cok yoracagını sanmıyorum
görev yöneticisini aç biraz bekle fanlar duruyorsa mining virüsü vardır temizlemek basit kaspersky virüs removal tool kur , malwarebytes ve bit defender benim sorunumu çözemedi kaspersky çözdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,164
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri