Bilgisayarımda sorun yaşıyorum

NuriCans

80+
Reaksiyon skoru
174
2-3 hafta önce birden bilgisayarım olduğundan daha yavaş açılmaya başladı.Bios süresi 7-8 iken 14 oldu bir türlü çözemedim,sadece o da değil cs oynarken maçlara yavaş girmeye başladı,maç sonu ana ekrana çok yavaş dönüyor.Bugün eski Windows sürümüne döndüm yine düzelmedi.Simdi de bios süresi 28 saniye oldu baya yavaş açılıyor.Oyunlarda FPS açısından sıkıntı yok,uygulamalarda hızlı açılıyor ama bu sorunlar canımı sıktı düzelmiyor

ssd sağlıklarını bi kontrol et istersen oyunlarda çok etkilemese de sistem açılışında ve yükleme ekranlarında çok etkiler bu durum.

ssd sağlıklarını bi kontrol et istersen oyunlarda çok etkilemese de sistem açılışında ve yükleme ekranlarında çok etkiler bu durum.
ilk yaptığım şey oydu.%99 sağlık, hız testinde de ilk aldığımdan bile daha hızlı çıktı sorun ssd de değil

bios üzerinde hızlı başlatma aktif mi peki

bios reset yap ama pil ile değil crt jumper ile

bios güncellemesi falan yaptınız mı siz yine de aktif edip deneyin en azından farkı anlarasınız

bios güncellemesi falan yaptınız mı siz yine de aktif edip deneyin en azından farkı anlarasınız
Bios 1.5 yıl geri ama stabil çalıştığı için hiç eklemedim.Aktif ederim ama şey diye biliyorum aktif edince PC açılırken f2 ile biosa giremiyormuşuz nasıl gireceğim girmek istersem

kim diyor giremiyor diye ben nasıl giriyorum o zaaman :D siz yine de önce bios güncelleyin sonra açın ayarı.

kim diyor giremiyor diye ben nasıl giriyorum o zaaman :D siz yine de önce bios güncelleyin sonra açın ayarı.
bios güncelleyip fastboot açtım,açılış düzeldi yani galiba önceden açıktı sonra kendi kendine kapandı galiba fakat oyunlarda yaşadığım sorunlar düzelmedi temiz format attım her şey düzeldi

Geri