Neler Yeni

Bilgisayarımı Kapatamıyorum Kasa Çalışmaya Devam Ediyor

mustafa57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa karakaş
herkese merhaba 2 hafta önce bir pc topladım fakat bilgisayarım kapanmıyor internet yapılan çoğu şeyi denedim fakat çözüm bulamadım.bilgisayarımı kapat dediğim zaman sadece ekran kapanıyor kasa sürekli çalışıyor lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

Tankman

80+ Bronze
kanka bilgisayarına bi program yüklediğin için olmuş olabilir bi de ramlari takıp çıkart
bi de kasada sadece fanlar mı çalışıyor yoksa her şey çalışmaya devam ediyor mu

RNAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Emin Bolat
herkese merhaba 2 hafta önce bir pc topladım fakat bilgisayarım kapanmıyor internet yapılan çoğu şeyi denedim fakat çözüm bulamadım.bilgisayarımı kapat dediğim zaman sadece ekran kapanıyor kasa sürekli çalışıyor lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.
bende de aynı sorun var ben fiş çekiyom

Tankman

80+ Bronze
eğer o da olmazsa başka arkadaş da bu sıkıntıyı yaşamış çözümünü bulmuş burdan baka baka yapmaya çalış

RNAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Emin Bolat
ekran kapanıyo kasa fanı rgb yanıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
Onun bi ayarı olması gerekliydi bulup hemen yazıyorum

Buğrahan Mert

80+ Silver
Anakartta bazı şeyler yanlış takılınca oluyordu youtube da vardı bir baksan bulursun bence

aLoNeDarK33

80+ Bronze
her yolu denediysen eğer geçmişolsun diyeyim büyük ihtimalle anakartında sorun var onu ancak garantiye yollarsan çözebilirler (ama problem kesinlikle anakarttadır diyemiyorum çünkü biliyorsundur bilgisayarlardaki çoğu soruna kesin bi çözüm veremezsin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
Denetim Masası - Donanım ve Ses - Güç Seçenekleri - Güç Düğmelerinin Yapıcaklarını Seçin . Oradan güç düğmesine bastığımda kapat.
Uyku düğmesine bastığımda uykuyu işaretle

mustafa57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa karakaş
kanka bilgisayarına bi program yüklediğin için olmuş olabilir bi de ramlari takıp çıkart
bi de kasada sadece fanlar mı çalışıyor yoksa her şey çalışmaya devam ediyor mu
ramlari çıkarıp denedim fakat yinede olmadı kasa tamamen çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

denedim
Denetim Masası - Donanım ve Ses - Güç Seçenekleri - Güç Düğmelerinin Yapıcaklarını Seçin . Oradan güç düğmesine bastığımda kapat.
Uyku düğmesine bastığımda uykuyu işa
denedim ama yinede olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
Malesef başka bildiğim çözümüm yok

mustafa57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa karakaş
her yolu denediysen eğer geçmişolsun diyeyim büyük ihtimalle anakartında sorun var onu ancak garantiye yollarsan çözebilirler (ama problem kesinlikle anakarttadır diyemiyorum çünkü biliyorsundur bilgisayarlardaki çoğu soruna kesin bi çözüm veremezsin)
en sonunda onu yapacağım

eğer o da olmazsa başka arkadaş da bu sıkıntıyı yaşamış çözümünü bulmuş burdan baka baka yapmaya çalış
bunuda denedim

Anakartta bazı şeyler yanlış takılınca oluyordu youtube da vardı bir baksan bulursun bence
anarkatı iki kere söküp taktım herşeyi videolara bakarak kafayı yemek üzereyim 25 bin lira para harcadım sistemi kuracam die elle kapatıyoruz )))))))

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,606
Üyeler
164,344
Son üye
Encorre_
Top Bottom