yldr37
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
letgoya ve facebooka da koydum dolar felan artmadan satıp iyi bir pc toplamak istiyorum doping almalımıyım bir etkisi olurmu yada bir kaç püf nokta varmı ?
fiyat sizce uygun değilmi 10 bine koymam lazım gibi geliyor ama 9 a koydum anakart baya pahalı param güvende açık daha nasıl ilginç yapabilirim ?Doping alabilirsin param güvendeyi açabilirsin daha ilgi çekici ilan oluşturabilirsin fiyatı düşürebilirsin
kanka 10'a satabileceğini düşünmüyorum. Anakartını ayrı satmayı deneyebilirsin.fiyat sizce uygun değilmi 10 bine koymam lazım gibi geliyor ama 9 a koydum anakart baya pahalı param güvende açık daha nasıl ilginç yapabilirim ?
8500 9000 e de mi satamam şimdi anakartı ayrı satarsam diğerlerinide ayrı ayrı satmam lazım o şekildede uğraşmak istemişyorum biri satılır biri satılmaz bunu sattığım gibi yeni pc alıcam doping alıcam galiba da hangisini almalıyımkanka 10'a satabileceğini düşünmüyorum. Anakartını ayrı satmayı deneyebilirsin.
Anakartın güzel de ekran kartın yetersiz. 9K'ya 6600'lü sistemler satılıyor kampanyada sıfır halde. 7-8 eder desem onu da sen kabul etmezsin.8500 9000 e de mi satamam şimdi anakartı ayrı satarsam diğerlerinide ayrı ayrı satmam lazım o şekildede uğraşmak istemişyorum biri satılır biri satılmaz bunu sattığım gibi yeni pc alıcam doping alıcam galiba da hangisini almalıyım
2 3 gün daha bekleyip 8 e çekicem bakalım sence doping almalımıyım bir işe yararmıAnakartın güzel de ekran kartın yetersiz. 9K'ya 6600'lü sistemler satılıyor kampanyada sıfır halde. 7-8 eder desem onu da sen kabul etmezsin.
Anakart güzel ama sistem 9K etmez hocam
letgoya ve facebooka da koydum dolar felan artmadan satıp iyi bir pc toplamak istiyorum doping almalımıyım bir etkisi olurmu yada bir kaç püf nokta varmı ?
Doping pek işe yaramıyor. Facebookda teknoloji forumlarının al sat grupları var. Orada satılabilir.2 3 gün daha bekleyip 8 e çekicem bakalım sence doping almalımıyım bir işe yararmı
Doping al knk